Over ons

De Baat Bedden


Henk De Baat van De Baat Bedden is een ervaren beddenspecialist. Met tientallen jaren aan ervaring weet Henk als geen ander hoe belangrijk het is om goed advies te geven aan de consument. We spenderen met z'n allen uren per dag op ons bed. Het is dus erg belangrijk om hier in een goede houding op te liggen. Bij De Baat Bedden kijken onze experts met u mee hoe u ligt op een bed. Op deze manier weet u zeker dat u het juiste bed, kussen en matras aanschaft.

Bedden conceptstore


Naast persoonlijk slaapadvies, biedt De Baat Bedden ook een complete ervaring bij het uitzoeken van uw bed of bedaccessoires. De showroom van De Baat Bedden is namelijk een heuse bedden conceptstore. Door onze bedden op te stellen in kamers, die aangekleed zijn met de hipste designmeubelen, kunt u genoeg inspiratie op doen om thuis uw slaapkamer aan te kleden.


De showroom van De Baat Bedden bevindt zich bovendien in De Agave. In dit verzamelgebouw vindt u alle meubels en accessoires voor in uw huis! Zo kunt u op één plek al uw inspiratie opdoen. U bent altijd welkom om deze verschillende showrooms te bezichtigen.

Advies op maat

100% Slaapgarantie

Thuis je kussen testen

Compleet en veelzijdig