Meubelwinkel

Meubelwinkel van de regio


De Baat Bedden is gespecialiseerd in slaapcomfort, maar in samenwerking met de Agave bieden we, naast slaapadvies- en artikelen, ook allerlei meubels in ons assortiment aan. Niet alleen voor uw slaapkamer, maar bij ons kunt u uw hele huis opnieuw inrichten. Daardoor zijn wij dé meubelwinkel van de regio. Wat zoekt u immers nog meer dan alle expertise en adviezen rondom slapen in combinatie met hippe (design)meubelen en coole stylingsideeën? Uw nachtrust verbeteren én uw huis verfraaien met stijlvolle meubels doet uw bij De Baat Bedden! Ontdek onze uniek benadering van stijlvol wonen.


De Baat Bedden zit gevestigd in de Agave in Beneden-Leeuwen, waar u nog veel meer winkels vindt die gericht zijn op interieur en wonen. Kortom, bij onze meubelwinkel moet u zeker langskomen voor uw nieuwe huis of slaapkamer. Kom dus gauw langs in onze showroom!

Is De Baat Bedden een Beddenwinkel of Meubelwinkel?


De Baat Bedden is het beide! Naast onze specialisatie in bedden, biedt De Baat Bedden ook een uitgebreide collectie meubel en woonaccessoires. Van elegante nachtkastjes tot stijlvolle vazen. Al onze meubels zijn zorgvuldig gekozen om uw gehele huis te verrijken. Met deze items transformeert u uw woonruimte tot een harmonieus geheel.


Wij zijn ook trots op onze uitgebreide collectie bedden die variëren van klassiek en tijdloos tot strak en modern. Onze slaapkameradviseurs staan klaar om u te begeleiden bij het vinden van de perfecte matras, kussen en beddengoed voor uw individuele behoeften.

Unieke winkelervaring

Bij ons vindt u dus een unieke combinatie van beddenwinkel én meubelwinkel. Dit kunnen we realiseren doordat we gevestigd zijn in De Agave, een plaats waar u meer woonwinkels kunt vinden. Profiteer bij De Baat Bedden dus van perfect slaapadvies in een inspirerende omgeving. Dit zie je maar zelden in Nederland! U bent van harte welkom om dit te ervaren.


Wij leveren vele meubels in dorpen/steden als:

Meubelwinkel inspiratie

Het doel van De Baat Bedden gaat verder dan enkel het aanbieden van bedden en meubels; wij zijn uw bron voor inspiratie voor een leven vol stijl en comfort. Onze winkel is dan ook meer dan een winkel; het is een een omgeving vol inspiratie waar klanten de nieuwste trends en tijdloze stukken kunnen ontdekken. Of het nu gaat om uitgebreid slaapadvies of het opdoen van ideeën voor het inrichten van uw woon- of slaapkamer, wij zijn er om u te inspireren en te adviseren.


Contact

Bent u benieuwd naar onze unieke meubelwinkel? Maak dan een afspraak om direct maatwerk advies te ontvangen en uw woonaccessoires te shoppen. Als u vragen hebt over de mogelijkheden of ergens meer over wilt weten, aarzel niet om contact met ons op te nemen. We staan graag voor u klaar en zullen zo snel mogelijk reageren. Tot gauw in onze meubelwinkel Beneden Leeuwen!

Advies op maat

100% Slaapgarantie

Thuis je kussen testen

Compleet en veelzijdig