Meubelwinkel Winssen

Bent u eraan toe om uw huis op te knappen vanwege een versleten meubilair of wilt u nieuwe meubels omdat u gaat verhuizen? Van harte welkom in onze meubelwinkel Winssen. Wij helpen u graag verder bij het maken van de keuzes voor uw nieuwe bed en nieuwe stijl. Aangezien onze showroom een conceptstore is, vindt u bij ons niet enkel de beste producten, maar doet u ook direct inspiratie voor uw huisinrichting op vanuit allerlei stijlen die trendy zijn. De medewerkers van de meubelwinkel Winssen staan voor u klaar om expert slaapadvies te geven aan de hand van uw lichaamsvorm en slaaphouding, maar ook voor de algehele stijl en inrichting zit u bij ons goed. Bovendien zijn we gevestigd in De Agave in Beneden-Leeuwen, wat betekent dat er ook allerlei andere woonwinkels te vinden zijn op onze locatie. Shop in één bezoek uw nieuwe stijl en inrichting! De Baat Bedden is bereikbaar vanuit allerlei plaatsen in de regio Winssen, zoals ook Beneden-Leeuwen, Lienden en Kerkdriel.


Meubelinspiratie in Winssen


De Baat Bedden is zich als geen ander bewust van de baat die ook u hebt bij goed slapen. Het juiste matras en kussen en de juiste, rustgevende sfeer in uw slaapkamer is van groot belang voor een goede slaap. Wist u dat een goede slaap uw humeur en prestaties aanzienlijk kan verbeteren? Door optimaal te zorgen voor comfort tijdens uw nachten, bent u overdag dus in betere vorm! Wat uw stijl in meubelen ook is: kom eens langs bij De Baat Bedden, waar u in onze showroom een heel uiteenlopende collectie aan stijlen en bedden vindt.


In onze meubelwinkel profiteert u vanuit Winssen van allerlei verschillende soorten bedden met de leukste stijlen. Doe in onze showroom al uw inspiratie op voor bijvoorbeeld soorten meubels, kleuren op muren en accessoires als planten en posters. We hebben bedden van ledikanten en boxspringen tot donzen kussens, wollen dekens en nog veel meer artikelen en materiaalsoorten. Profiteer bovendien van een uitstekend adviseringsgesprek met één van onze slaapexperts en leer alles over de combinatie van uw lichaamsvorm en slaaphouding en het soort matras en kussen dat u passen. Bij De Baat Bedden ontvangt u 100% slaapgarantie en de mogelijkheid uw kussen thuis uit te proberen. We hopen u snel te ontmoeten om u te helpen bij uw persoonlijke en maatwerk slaapadvies. Van harte welkom in onze meubelwinkel vanuit Winssen.

Meubelwinkel inrichting Winssen

U bent in onze meubelwinkel in Beneden-Leeuwen op de allerbeste plek vanuit Winssen voor uw slaapadvies en meubels. Doe uw voordeel op met onze conceptstore, waar u uw hele stijl in één keer shopt. Doe inspiratie op voor muurkleuren, decoratie, soorten behang, gordijnen of schilderijen. Shop een grote variatie aan meubelen bij De Baat Bedden, van kapstokken tot kasten en tafeltjes. Maak uw plaatje compleet bij uw meubelwinkel Winssen! We hopen u snel te ontmoeten in onze showroom en staan uiteraard voor u klaar om u verder te helpen.


Hebt u een vraag over onze producten of stijlen of wilt u meer informatie over een bepaald merk? De Baat Bedden beantwoordt al uw vragen met plezier en verleent u graag meer informatie wanneer u dat wenst. Neem daarvoor dus zeker contact met ons op of stel uw vragen op locatie. Tot snel bij De Baat Bedden, uw meubelwinkel vanuit Winssen. Ook u hebt baat bij goed slapen!