Meubelwinkel Wijchen

Toe aan een nieuwe inrichting en wilt u nieuwe ideeën opdoen? Wilt u graag nieuwe meubels kopen of gaat u verhuizen? Misschien zijn uw huidige meubels versleten? Wat de reden ook is, kom inspiratie op doen bij onze meubelwinkel Wijchen. U vindt bij ons de mooiste meubels voor op de slaapkamer en ontvangt bovendien slaapadvies van onze experts. Door slapen te combineren met sfeer en beleving staan onze klanten versteld van het resultaat. De Baat Bedden is gevestigd in De Agave in Beneden Leeuwen. U kunt dus tijdens uw bezoek direct in andere winkels rondkijken voor de rest van uw huis en meer ideeën. Schaf uw meubels dus aan in Beneden Leeuwen. Tot snel in onze showroom!

Meubelwinkel inspiratie

Als u opzoek bent naar een meubelwinkel voor inspiratie kom dan vooral langs in de showroom van onze meubelwinkel Wijchen. U vindt ons in Beneden-Leeuwen, vlakbij Wijchen dus. Onze meubelwinkel is een conceptstore.


Dit betekent dat u direct inspiratie opdoet voor jouw interieur bij ons in de winkel. U shopt bij ons dus niet enkel losse bedden om uit te proberen, maar kunt ook direct de stijl overnemen uit onze showroom als deze u aanspreekt. Kom dus vooral langs voor de leukste stijlen en inrichtingen voor uw slaapkamer en schaf direct de juiste meubelen en accessoires aan. Van kasten, kapstokken en dekbedden tot kleuren van muren en ideeën voor posters of planten. Doe al uw stylingsideeën op en zorg zo dat u in één bezoek klaar bent met jouw inrichting.


Showroom meubelwinkel Wijchen

Bij De Baat Bedden weten we hoe belangrijk het is om thuis te kunnen ontspannen en tot rust te kunnen komen. Het kiezen van het juiste meubelstuk kan dan ook een ware uitdaging zijn. Bij De Baat Bedden vinden wij het belangrijk dat onze klanten het hoogste comfort ervaren. Wij kunnen jou dus met onze grote expertise helpen met het uitzoeken van uw nieuwe bed, aangezien onze meubelwinkel Wijchen gespecialiseerd is in slaapkamers. Bij het kiezen van uw bed, kussen en matras is het van belang om te letten op materiaalsoort en vorm. Vooral de combinatie van het soort bed met uw lichaamsvorm en lichaamshouding is hierbij belangrijk. In onze meubelwinkel Wijchen kunnen onze experts u informeren over de bedden en u helpen bij het maken van de beste keuze. Bovendien krijgt u 100% slaapgarantie bij ons en kunt u uw kussen thuis uitproberen.Contact meubelwinkel Wijchen

Neem zeker contact met ons op als u een vraag heeft over onze meubelwinkel Wijchen. We zullen zo snel mogelijk reageren. Onze experts helpen u graag verder bij het vinden van uw perfecte bed, waarbij uw ervaring en slaaphoudingen van groot belang zijn. Ook kunt u ons vinden in de Agave in Beneden Leeuwen. Hier staan we voor u klaar in de showroom van De Baat Bedden! U hebt baat bij goed slapen.