Meubelwinkel Wijchen

Toe aan een nieuwe inrichting? Nieuwe ideeën opdoen? Wil je graag nieuwe meubels kopen? Ga je verhuizen? Zijn je huidige meubels versleten? Kom inspiratie op doen bij onze meubelwinkel Wijchen. Je vindt bij ons de mooiste meubels voor op de slaapkamer en ontvangt bovendien slaapadvies van onze experts. Door slapen te combineren met sfeer en beleving staan onze klanten versteld van het resultaat. De Baat Bedden is gevestigd in De Agave in Beneden Leeuwen. Je kunt dus direct in andere winkels rondkijken voor de rest van je huis en meer ideeën. Schaf jouw meubels dus aan in Beneden Leeuwen. Tot snel in onze showroom!

Meubelwinkel inspiratie

Kom vooral langs in de showroom van onze meubelwinkel Wijchen. Je vindt ons in Beneden-Leeuwen, vlakbij Wijchen dus. Onze meubelwinkel is een conceptstore.


Dit betekent dat je direct inspiratie opdoet voor jouw interieur bij ons in de winkel. Je shopt bij ons dus niet enkel losse bedden om uit te proberen, maar kunt ook direct de stijl overnemen uit onze showroom als dat je aanspreekt. Kom dus vooral langs voor de leukste stijlen en inrichtingen voor je slaapkamer en schaf direct de juiste meubelen en accessoires aan. Van kasten, kapstokken en dekbedden tot kleuren van muren en ideeën voor posters of planten. Doe al jouw stylingsideeën op en zorg zo dat je in één bezoek klaar bent met jouw inrichting.

Showroom meubelwinkel Wijchen

Wij kunnen jou met onze grote expertise helpen met het uitzoeken van je nieuwe bed, aangezien onze meubelwinkel Wijchen gespecialiseerd is in slaapkamers. Bij het kiezen van jouw bed, kussen en matras is het van belang om te letten op materiaalsoort en vorm. Vooral de combinatie van het soort bed met jouw lichaamsvorm en lichaamshouding is hierbij belangrijk. In onze meubelwinkel Wijchen kunnen onze experts je informeren over de bedden en je helpen bij het maken van de beste keuze. Bovendien krijg je 100% slaapgarantie bij ons en kun je jouw kussen thuis uitproberen.

Contact meubelwinkel Wijchen

Neem zeker contact met ons op als je een vraag hebt over onze meubelwinkel Wijchen. We zullen zo snel mogelijk reageren. Onze experts helpen je graag verder bij het vinden van jouw perfecte bed, waarbij jouw ervaring en slaaphoudingen van groot belang zijn. We staan voor jou klaar in de showroom van De Baat Bedden! Jij hebt baat bij goed slapen.