Meubelwinkel Wijchen

Welkom in onze meubelwinkel Wijchen! De Baat Bedden is de juiste plek om te bezoeken wanneer u toe bent aan een nieuwe inrichting en nieuwe ideeën wilt opdoen? Ook als u gaat verhuizen en daarvoor nieuwe meubels wilt kopen of wanneer uw huidige meubels versleten zijn, zit u bij onze meubelwinkel vanuit Wijchen goed. In onze conceptstore doet u uw inspiratie op en kunt u onze meubels in het echt bestuderen en uitproberen. Bij ons vindt u een uitgebreide selectie hoogwaardige meubels, die de perfecte aanvulling vormen op uw interieur. Bovendien staan onze slaapexperts voor u klaar om slaapadvies te geven. 


Wist u dat uw humeur en prestaties aanzienlijk verbeteren wanneer u beter slaapt? Profiteer dus van de kennis van onze experts door een bed aan te schaffen dat past bij uw lichaamsvorm en slaaphouding. 

Onze klanten staan versteld van het betere slaapresultaat wanneer slapen wordt gecombineerd met sfeer en beleving. De Baat Bedden is gevestigd in De Agave in Beneden Leeuwen. U kunt dus tijdens uw bezoek direct in andere winkels rondkijken voor de rest van uw huis en meer ideeën. Schaf uw meubels dus aan in Beneden Leeuwen. Tot snel in onze showroom! 

Meubelwinkel inspiratie

Als u op zoek bent naar inspiratie, kom dan vooral langs in onze meubelwinkel vanuit Wijchen wanneer u op zoek bent naar een meubelwinkel voor inspiratie. U vindt ons in Beneden-Leeuwen, vlakbij Wijchen dus. Onze meubelwinkel is een conceptstore.


We begrijpen dat het inrichten van een huis een creatief proces is, en daarom hebben we onze showroom en website zo ingericht dat ze u een schat aan inspiratie bieden. Dit betekent dat u direct inspiratie op doet voor uw interieur bij ons in de winkel. Bij De Baat Bedden shopt u niet enkel losse bedden om uit te proberen, maar kunt ook direct de stijl overnemen uit onze showroom als deze u aanspreekt. Of u nu een specifieke stijl in gedachten hebt of openstaat voor nieuwe mogelijkheden, wij hebben de meubels en accessoires die uw visie tot leven kunnen brengen. Kom dus vooral langs voor de leukste stijlen en inrichtingen voor uw slaapkamer, woonkamer of andere ruimte en schaf direct de juiste meubelen en accessoires aan. Van kasten, kapstokken en dekbedden tot kleuren van muren en ideeën voor posters of planten. Doe al uw stylingsideeën op en zorg zo dat u in één bezoek klaar bent met uw inrichting.


Showroom meubelwinkel Wijchen

We begrijpen dat u meubels liever in het echt wilt bekijken voordat u een aankoop doet. Daarom nodigen we u uit om onze showroom op steenworp afstand van Wijchen te bezoeken. Wij weten bij De Baat Bedden hoe belangrijk het is om thuis te kunnen ontspannen en tot rust te kunnen komen. U hebt baat bij goed slapen! Het kiezen van het juiste meubelstuk kan dan ook een ware uitdaging zijn waar wij u graag bij helpen. Bij De Baat Bedden vinden wij het belangrijk dat onze klanten het hoogste comfort ervaren. Wij kunnen u dus met onze grote expertise helpen met het uitzoeken van uw nieuwe bed, aangezien onze meubelwinkel Wijchen gespecialiseerd is in slaapkamers. 


Bij het kiezen van uw bed, kussen en matras is het van belang om te letten op materiaalsoort en vorm. Vooral de combinatie van het soort bed met uw lichaamsvorm en lichaamshouding is hierbij belangrijk. In onze meubelwinkel Wijchen kunnen onze experts u informeren over de bedden en u helpen bij het maken van de beste keuze specifiek afgestemd op uw unieke wensen. Bovendien krijgt u 100% slaapgarantie bij ons en kunt u uw kussen thuis uitproberen.Contact meubelwinkel Wijchen

Neem zeker contact met ons op als u een vraag heeft over onze meubelwinkel Wijchen. We zullen zo snel mogelijk reageren. Onze experts helpen u graag verder bij het vinden van uw nieuwe meubelstukken, waarbij comfort en kwaliteit van groot belang zijn. Wanneer u kiest voor De Baat Bedden kiest u niet alleen voor een ruim aanbod, maar ook voor een bron van inspiratie, kwaliteit en een showroom waar u persoonlijk advies ontvangt.


U kunt ons vinden in de Agave in Beneden Leeuwen. Hier staan we voor u klaar in de showroom van De Baat Bedden! Ook vanuit de omringende dorpen kunt u bij De Baat Bedden uitstekend de beste interieurinspiratie opdoen. Zo ook vanuit Tiel of Beuningen, een dorp dat op ongeveer tien minuten rijafstand van Wijchen ligt. Onze meubelzaak biedt u een unieke winkelervaring waarin inspiratie en kwaliteit centraal staan. Neem contact met ons op voor meer informatie of bezoek onze website om ons assortiment en actuele aanbieden te ontdekken. U hebt baat bij goed slapen.