Meubelwinkel Wamel

Ben je op zoek naar nieuwe meubels voor jouw interieur? Ga je verhuizen of wil je jouw huis opnieuw inrichten? De Baat Bedden is gevestigd in De Agave, waar je alles kunt vinden dat te maken heeft met wonen en huisinrichting. Je zit dus bij ons als jouw meubelwinkel Wamel goed. De Baat Bedden is gespecialiseerd in de inrichting van de slaapkamer. We helpen je graag verder met persoonlijk advies en je doet bij ons inspiratie op voor jouw slaapkamerinrichting.

Showroom meubelwinkel

De Baat Bedden is een conceptstore, wat inhoudt dat we onze producten in stijl tonen. In de showroom van onze meubelwinkel Wamel vind je dus niet enkel een aantal bedden en wat meubels, maar kun je ook direct zien hoe je deze met elkaar combineert en wat je verder voor aankleding kunt geven aan je slaapkamer. Bovendien zijn onze slaapexperts aanwezig om jou advies te geven bij jouw slaaphouding. De vorm en de materiaalsoort van een matras of kussen dat je het beste kunt gebruiken, hangt namelijk erg af van bijvoorbeeld je lichaamsvorm en houding. Profiteer van de kennis van onze experts in de meubelwinkel Wamel!

Meubels kopen Wamel

Uw meubelwinkel Wamel verkoopt dus niet enkel bedden, maar ook voor kasten of stoelen ben je bij ons aan het juiste adres. We hebben een prachtige showroom met allerlei verschillende meubelen en styling, waar je direct al jouw inspiratie opdoet voor je slaapkamerinrichting en bijpassende meubelen kunt aanschaffen bij je nieuwe bed. Daarnaast bevindt De Baat Bedden zich midden tussen allerlei andere woonwinkels, waar je ook heel veel inspiratie op kunt doen voor de rest van jouw huisinrichting. Kom dus snel naar onze showroom in Beneden Leeuwen om jouw meubels te kopen voor in Wamel!

Contact meubelwinkel

Neem zeker contact met ons op als je een vraag hebt voor ons. We helpen je graag verder bij het optimaliseren van jouw nachtrust. De experts van uw meubelwinkel Wamel staan voor u klaar in de showroom. Tot snel bij De Baat Bedden!