Meubelwinkel Wamel

Ben je op zoek naar nieuwe meubels voor jouw interieur? Ga je verhuizen of wil je jouw huis opnieuw inrichten? Op zoek naar inspiratie voor je nieuwe huis? Kom dan langs in onze meubelwinkel Wamel! De Baat Bedden is gevestigd in De Agave, waar je alles kunt vinden dat te maken heeft met wonen en huisinrichting. Je zit dus bij ons als jouw meubelwinkel Wamel goed. De Baat Bedden is gespecialiseerd in de inrichting van de slaapkamer. Wij van jouw meubelwinkel Wamel helpen je graag verder met persoonlijk advies bij het uitzoeken van jouw slaapmeubilair, matras en kussen. Daarnaast doe je bij ons jouw inspiratie op voor je slaapkamerinrichting, van bed tot plant en van lamp tot kast.


Ook als u vanuit bijvoorbeeld Dreumel uw bed of meubels bij De Baat Bedden wilt kopen, kan dat uitstekend. Beneden-Leeuwen is goed te bereiken vanuit alle omringende dorpen. Ook vanuit bijvoorbeeld Wijchen is onze meubelwinkel dé plaats waar u uw nieuwe inrichting winkelt. We hopen u snel te zien in onze showroom!

Meubels kopen Wamel

Alles rondom slapen kun jij aanschaffen bij onze meubelwinkel Wamel. Je zit op de juiste plek bij ons voor allerlei soorten bedden, kussens en matrassen. Bovendien doe je in onze conceptstore direct inspiratie op voor de inrichting van je slaapkamer. Combineer de artikelen die je in onze ingerichte slaapkamertjes vindt en creëer een stijlvol geheel. Gebruik onze showroom dus niet enkel voor het uitproberen van bedden en het verkrijgen van slaapadvies van onze experts, maar profiteer ook van de stylingsideeën. Niet enkel voor bedden, maar ook voor kasten of stoelen bent u daarom bij uw meubelwinkel Wamel dus aan het juiste adres. We hebben een prachtige showroom met allerlei verschillende meubelen en styling, waar je direct al jouw inspiratie opdoet voor je slaapkamerinrichting en bijpassende meubelen kunt aanschaffen bij je nieuwe bed. Daarnaast bevindt De Baat Bedden zich midden tussen allerlei andere woonwinkels, waar je ook heel veel inspiratie op kunt doen voor de rest van jouw huisinrichting. Kom dus snel naar onze showroom in Beneden Leeuwen om jouw meubels te kopen voor in Wamel!

Slaapadvies meubelwinkel Wamel

Zoals al even genoemd, kun je in onze showroom ook het beste slaapadvies krijgen van onze experts. Hierbij kijken zij naar jouw lichaamsvorm en slaaphouding en combineren ze dit met daarbij passende kussens en matrassen. Profiteer van de vormen en materiaalsoorten van kussens en matrassen, zodat je een betere nachtrust hebt en jouw humeur en prestaties verbeteren! Kom gauw naar onze meubelwinkel vanuit Wamel en profiteer van de 100% slaapgarantie bij De Baat Bedden! Test bovendien thuis je kussen, zodat je zeker weet dat je de beste aankoop hebt gedaan!

Contact meubelwinkel

Vind jouw bed, slaapkamerinrichting en slaapadvies bij onze meubelwinkel in Wamel. Heb je vragen over onze meubels, bedden of wil je graag een adviesafspraak? Neem zeker contact met ons op als je een vraag hebt voor ons als jouw meubelexpert of maak een afspraak bij onze meubelwinkel. We helpen je graag verder bij het optimaliseren van jouw nachtrust. De medewerkers van De Baat Bedden staan voor u klaar in de showroom. Tot snel bij De Baat Bedden!