Meubelwinkel Wamel

Ben je op zoek naar nieuwe meubels voor jouw interieur? Ga je verhuizen of wil je jouw huis opnieuw inrichten? Op zoek naar inspiratie voor je nieuwe huis? Kom dan langs in onze meubelwinkel Wamel! De Baat Bedden is gevestigd in De Agave, waar je alles kunt vinden dat te maken heeft met wonen en huisinrichting. Je zit dus bij ons als jouw meubelwinkel Wamel goed. De Baat Bedden is gespecialiseerd in de inrichting van de slaapkamer. Wij van jouw meubelwinkel Wamel helpen je graag verder met persoonlijk advies bij het uitzoeken van jouw slaapmeubilair, matras en kussen. Daarnaast doe je bij ons jouw inspiratie op voor je slaapkamerinrichting, van bed tot plant en van lamp tot kast.

Showroom meubelwinkel

Verkoop alles rondom slapen bij uw meubelwinkel Wamel. Bij ons zit je goed voor allerlei soorten bedden, matrassen, kussens en dekbedden. Bovendien zijn deze artikelen stijlvol en leuk te combineren met andere meubelen of accessoires. In de conceptstore van De Baat Bedden vind je allemaal kleine ingerichte slaapkamertjes. Bij ons is de showroom dus niet enkel functioneel om bedden uit te proberen, maar ook erg leuk om inspiratie op te doen voor jouw eigen slaapkamer. Ook kun je in de showroom advies krijgen van onze slaapexperts. Hierbij kijken zij naar jouw lichaamsvorm en slaaphouding en combineren ze dit met daarbij passende kussens en matrassen. Profiteer van de vormen en materiaalsoorten van kussens en matrassen, zodat je een betere nachtrust hebt en jouw humeur en prestaties verbeteren! Kom gauw naar onze meubelwinkel vanuit Wamel en profiteer van de 100% slaapgarantie bij De Baat Bedden!

Meubels kopen Wamel

Niet enkel voor bedden, maar ook voor kasten of stoelen bent u bij uw meubelwinkel Wamel dus aan het juiste adres. We hebben een prachtige showroom met allerlei verschillende meubelen en styling, waar je direct al jouw inspiratie opdoet voor je slaapkamerinrichting en bijpassende meubelen kunt aanschaffen bij je nieuwe bed. Daarnaast bevindt De Baat Bedden zich midden tussen allerlei andere woonwinkels, waar je ook heel veel inspiratie op kunt doen voor de rest van jouw huisinrichting. Kom dus snel naar onze showroom in Beneden Leeuwen om jouw meubels te kopen voor in Wamel!

Contact meubelwinkel

Vind jouw bed, slaapkamerinrichting en slaapadvies bij onze meubelwinkel in Wamel. Heb je vragen over onze meubels, bedden of wil je graag een adviesafspraak? Neem zeker contact met ons op als je een vraag hebt voor ons als jouw meubelexpert of maak een afspraak bij onze meubelwinkel. We helpen je graag verder bij het optimaliseren van jouw nachtrust. De medewerkers van De Baat Bedden staan voor u klaar in de showroom. Tot snel bij De Baat Bedden!