Meubelwinkel Tiel

Ben je op zoek naar leuke meubels voor jouw nieuwe huis? Bij onze meubelwinkel Tiel vind je de leukste meubels voor jouw nieuwe huis. De Baat Bedden is gespecialiseerd in slapen en bedden, maar is gevestigd in De Agave in Beneden Leeuwen. Hier vind je allerlei verschillende winkels die zijn gerelateerd aan meubels en interieur. Zo kom je dus langs bij jouw meubelwinkel Tiel om direct alles te bekijken! Je zit direct op de goede plek bij De Baat Bedden.

Meubelwinkel inspiratie

In onze showroom in Beneden Leeuwen vind je de beste inspiratie voor jouw nieuwe interieur. Onze meubelwinkel Tiel voorziet jou van de beste stijl, omdat we een conceptstore zijn. In onze showroom vind je dus allerlei verschillende meubels en accessoires die op een leuke manier zijn gecombineerd en ingericht. Hierdoor zie je direct hoe je jouw bed neerzet in een slaapkamer en wat je erbij zet. In onze showroom vind je niet enkel bedden, maar ook planten, kasten, stoelen en andere stylingsartikelen. Op deze manier vind je jouw stijl in de meubelwinkel Tiel zonder al te veel moeite.

Showroom beddenwinkel Tiel

In onze showroom vind je bovendien de slaapexperts van De Baat Bedden. Zij helpen je graag bij het vinden van het beste bed voor jou in de meubelwinkel Tiel. Jouw lichaamsvorm en lichaamshouding is van groot belang bij het uitzoeken van het ideale matras en kussen. Hierbij moeten de materiaalsoort en vorm van een kussen en matras aansluiten op jou. De Baat Bedden biedt 100% slaapgarantie en bovendien kun je thuis je kussen testen. Op deze manier hopen we jou te laten profiteren van een betere nachtrust, wat zorgt voor een beter humeur en betere prestaties. Jij hebt baat bij goed slapen!

Contact meubelwinkel Tiel

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen of een vraag over onze meubelwinkel Tiel? Aarzel niet om contact met ons op te nemen. We helpen je graag verder bij het uitzoeken van jouw nieuwe meubilair en zullen zo snel mogelijk reageren. Tot gauw bij De Baat Bedden!