Meubelwinkel Tiel

Wil je graag trendy meubels shoppen voor in je nieuwe huis? Of ben je toe aan een herinrichting van je kamers en wil je daar graag inspiratie voor opdoen? Je vindt in onze meubelwinkel Tiel de leukste ideeën voor jouw nieuwe interieur. De Baat Bedden is gespecialiseerd in bedden en slapen, maar doordat we gevestigd zijn in De Agave, vind je bij ons ook nog allerlei andere winkels waar je jouw meubels kunt kopen voor andere delen van het huis. In onze meubelwinkel Tiel zit je echter goed voor bedden, beddengoed, stoelen, kasten, lampen en ga zo door. Als het gaat om de styling van jouw slaapkamer, moet je bij ons zijn in de conceptstore!

Meubelwinkel inspiratie

De beste inspiratie voor jouw nieuwe interieur in je slaapkamer vind je in onze showroom in Beneden Leeuwen. Omdat De Baat Bedden een conceptstore is, kun je bij een bezoek aan onze showroom direct inspiratie opdoen voor jouw inrichting en stijl. Shop jouw nieuwe interieur dus in één bezoek! Ontdek de leukste meubelcombinaties en accessoires in onze kleine slaapkamertjes. Hierdoor zie je direct hoe je jouw bed neerzet in een slaapkamer en wat je erbij zet. In onze showroom vind je niet enkel bedden, maar ook planten, kasten, stoelen en andere stylingsartikelen. Op deze manier vind je jouw stijl in de meubelwinkel Tiel zonder al te veel moeite.

Showroom beddenwinkel Tiel

Naast inspiratie vind je in de showroom de slaapexperts van De Baat Bedden. Zij helpen je graag bij het vinden van het beste bed voor jou in de meubelwinkel Tiel. Jouw lichaamsvorm en lichaamshouding is van groot belang bij het uitzoeken van het ideale matras en kussen. Hierbij moeten de materiaalsoort en vorm van een kussen en matras aansluiten op jou. De Baat Bedden biedt 100% slaapgarantie en je kun thuis je kussen testen. Op deze manier hopen we jou vanuit onze beddenwinkel Tiel te laten profiteren van een betere nachtrust, wat zorgt voor een beter humeur en betere prestaties. Jij hebt baat bij goed slapen!

Contact meubelwinkel Tiel

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen of een vraag over onze meubelwinkel Tiel? Aarzel niet om contact met ons op te nemen. We helpen je graag verder bij het uitzoeken van jouw nieuwe meubilair en zullen zo snel mogelijk reageren. Tot gauw bij De Baat Bedden!