Meubelwinkel Tiel

Ben je op zoek naar trendy meubels voor jouw nieuwe huis? Wil je graag inspiratie opdoen voor de herinrichting van je kamers? Bij onze meubelwinkel Tiel vind je de leukste meubels voor jouw nieuwe huis. De Baat Bedden is gespecialiseerd in slapen en bedden, dus bij ons in de showroom vind je met name bedden en beddengoed. Ook voor stoelen, kasten en lampen zit je bij ons goed, vooral als het gaat om styling van de slaapkamer of combinaties van meubelen. De Baat Bedden is echter gevestigd in De Agave in Beneden Leeuwen, waar je allerlei verschillende winkels vindt die gerelateerd zijn aan meubels en interieur. Zo kom je dus langs bij jouw meubelwinkel Tiel om direct alles te bekijken! Je zit direct op de goede plek bij De Baat Bedden.

Meubelwinkel inspiratie

De beste inspiratie voor jouw nieuwe interieur in je slaapkamer vind je in onze showroom in Beneden Leeuwen. Omdat De Baat Bedden een conceptstore is, kun je bij een bezoek aan onze showroom direct inspiratie opdoen voor jouw inrichting en stijl. Ontdek de leukste meubelcombinaties en accessoires in onze kleine slaapkamertjes. Hierdoor zie je direct hoe je jouw bed neerzet in een slaapkamer en wat je erbij zet. In onze showroom vind je niet enkel bedden, maar ook planten, kasten, stoelen en andere stylingsartikelen. Op deze manier vind je jouw stijl in de meubelwinkel Tiel zonder al te veel moeite.

Showroom beddenwinkel Tiel

Naast inspiratie vind je in de showroom de slaapexperts van De Baat Bedden. Zij helpen je graag bij het vinden van het beste bed voor jou in de meubelwinkel Tiel. Jouw lichaamsvorm en lichaamshouding is van groot belang bij het uitzoeken van het ideale matras en kussen. Hierbij moeten de materiaalsoort en vorm van een kussen en matras aansluiten op jou. De Baat Bedden biedt 100% slaapgarantie en je kun thuis je kussen testen. Op deze manier hopen we jou vanuit onze beddenwinkel Tiel te laten profiteren van een betere nachtrust, wat zorgt voor een beter humeur en betere prestaties. Jij hebt baat bij goed slapen!

Contact meubelwinkel Tiel

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen of een vraag over onze meubelwinkel Tiel? Aarzel niet om contact met ons op te nemen. We helpen je graag verder bij het uitzoeken van jouw nieuwe meubilair en zullen zo snel mogelijk reageren. Tot gauw bij De Baat Bedden!