Meubelwinkel Maurik

Ga je verhuizen en zoek je daarom naar een nieuw bed? Ben je toe aan een andere slaapkamerinrichting? Wil je jouw huis aanpakken en zoek je naar inspiratie? In dit soort gevallen zit je op de juiste plek bij de meubelwinkel van De Baat Bedden. We helpen jou in Maurik graag bij het vinden van jouw perfecte bed of kunnen je uitstekend inspiratie bieden in onze conceptstore showroom. Shop direct in de andere winkels in de Agave in Beneden Leeuwen, zodat je voor alle ruimtes in jouw huis de beste meubels en leukste aankleding kunt realiseren. 

Bed kopen Maurik

In onze meubelwinkel in Maurik zijn wij als De Baat Bedden gespecialiseerd in bedden en slapen. Onze experts weten dus uitstekend hoe zij jou helpen bij het vinden van een nieuw bed, matras of kussen. Bij het geven van ons slaapadvies letten we op je lichaamsvorm en slaaphouding. Zo weet jij precies welk materiaal en welke vorm jouw nieuwe slaapwaren moeten hebben. Wij van De Baat Bedden helpen je graag bij het verbeteren van je slaap en kunnen ook tips geven over een betere nachtrust. Jouw humeur en prestaties kunnen namelijk aanzienlijk verbeteren bij een betere nachtrust. Tot snel in onze meubelwinkel vanuit Maurik!

Meubels kopen Maurik

Bij ons in de showroom staan allerlei verschillende inrichtingen voor je klaar, zodat je goed inspiratie op kunt doen voor de inrichting van je huis. Ook voor allerlei verschillende meubels afgezien van bedden en kasten zit je goed bij de meubelwinkel van De Baat Bedden. Profiteer van onze conceptstore met leuke meubelcombinaties, kleurideeën en stylingsartikelen. Jouw slaapkamerstijl vind je bij De Baat Bedden, inclusief kasten, stoelen en beddengoed. Ook voor andere ruimtes van je huis zit je bij ons echter goed. Bij ons vind je niet alleen losse meubels, maar je kunt juist de combinaties en manier van neerzetten zien! Bovendien kun je naar de andere winkels in De Agave om meer soorten meubels te kopen.

Contact meubelwinkel Maurik

Heb je een vraag voor ons? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via een van de contactmogelijkheden. We helpen je graag verder bij het zoeken naar een geschikt bed of bij het stijlen van jouw slaapkamer. De medewerkers van onze meubelwinkel Maurik staan graag voor je klaar. Tot snel in onze showroom!