Houten ledikant in een licht en landelijk interieur

Meubelwinkel Maurik

Welkom bij onze meubelwinkel Maurik en ontdek ons uitgebreide assortiment met stijlvolle meubels en woonaccessoires. Wanneer u op zoek bent naar hoogwaardige meubels is onze meubelwinkel dé bestemming die u zoekt. Zoekt u een volledig nieuwe inrichting of slechts een aantal woonaccessoires om uw woon- of slaapkamer te transformeren, bij De Baat bedden hebben we het allemaal!


Dus gaat u verhuizen en bent u daarom op zoek naar een nieuw bed? Of bent u toe aan een geheel nieuwe slaapkamerinrichting? Wilt u uw huis aanpakken en bent u op zoek naar inspiratie? In al deze situaties zit u op de juiste plek bij de meubelwinkel van De Baat Bedden. We helpen u graag bij het vinden van uw perfecte bed of kunnen u uitstekend inspiratie bieden in onze conceptstore showroom. Shop direct in de andere winkels in de Agave in Beneden-Leeuwen, zodat u voor alle ruimtes in uw huis de beste meubels en leukste aankleding kunt realiseren. De Agave is goed bereikbaar vanuit Maurik, maar ook vanuit allerlei andere dorpen uit de omgeving van Beneden-Leeuwen, zoals Tiel of Eck en Wiel.

Bed kopen Maurik

Wij als De Baat Bedden zijn gespecialiseerd in bedden en slapen, maar in onze conceptstore meubelwinkel kunt u vanuit Maurik ook uitstekend inspiratie opdoen voor slaapkamerstijlen en dergelijke. Onze experts weten uitstekend hoe zij u kunnen helpen bij het vinden van een nieuw bed, matras of kussen. Bij het geven van ons slaapadvies letten we op uw lichaamsvorm en slaaphouding. Zo weet u precies welk materiaal en welke vorm uw nieuwe slaapwaren moeten hebben. Wij van De Baat Bedden helpen u graag bij het verbeteren van uw slaap en kunnen ook tips geven over een betere nachtrust. Uw humeur en prestaties kunnen namelijk aanzienlijk verbeteren bij een betere nachtrust. Tot snel in onze meubelwinkel en beddenwinkel nabij Maurik!

Moderne off-white boxspring in een minimalistische kamer
Houten ledikant met blauw dekbed

Meubels kopen Maurik

In onze showroom kunt u vanuit Maurik uitstekend terecht om allerlei verschillende inrichtingen te bekijken en uw inspiratie op te doen voor de aankleding van uw huis. Ook voor allerlei verschillende meubels afgezien van bedden en kasten zit u goed bij de meubelwinkel van De Baat Bedden. Profiteer van onze conceptstore met leuke meubelcombinaties, kleurideeën en stylingsartikelen. Uw slaapkamerstijl vindt u bij De Baat Bedden, inclusief kasten, stoelen en beddengoed. Ook voor andere ruimtes van uw huis zit u bij ons echter goed. Bij ons vindt u niet alleen losse meubels, maar u kunt juist de combinaties en manier van neerzetten zien! Bovendien kunt u naar de andere winkels in De Agave om meer soorten meubels te kopen.

Landelijke woonwinkel Maurik

Stap binnen in onze woonwinkel nabij Maurik en ontdek de warme en rustieke stijl die zo kenmerkend is voor landelijk wonen. Onze winkel ademt een warme sfeer van comfort en stijl, waarbij de rustieke esthetiek tot uiting komt in elk detail. Onze woonwinkel biedt een zorgvuldig samengestelde selectie meubels en accessoires die de landelijke stijl geheel omarmen. Met onze meubels transformeert u elke ruimte, van uw woonkamer tot uw slaapkamer. Bij De Baat bedden ontvangt u daarnaast ook gepersonaliseerd slaapadvies. Dit zorgt ervoor dat uw kamer die oase van rust wordt die gaat zorgen voor een optimale nachtrust. Dus zoekt u een ‘Landelijke woonwinkel Maurik’ of meubelwinkel in Ingen dan wilt u zeker een bezoek brengen aan De Baat Bedden! Onze winkel is op slechts 20 minuten afstand verwijderd van Maurik en gevestigd in Beneden-Leeuwen.


Landelijke meubelwinkel Maurik

Shop uw landelijke meubelen in onze meubelwinkel! Ook voor andere stijlen zit u in onze showroom goed. Hebt u een vraag voor ons? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via een van de contactmogelijkheden. We helpen u graag verder bij het zoeken naar een geschikt bed of bij het stijlen van uw slaapkamer. De medewerkers van onze meubelwinkel Maurik staan graag voor u klaar en hopen u binnenkort te ontmoeten in onze showroom!