Meubelwinkel Maurik

Ben je op zoek naar een nieuw bed of wil je je slaapkamer herinrichten? In de showroom van onze meubelwinkel Maurik vind je jouw perfecte bed en doe je geweldige inspiratie op voor een mooie slaapkamerstyling. Ook voor andere ruimtes van jouw huis zit je echter goed bij onze meubelwinkel Maurik. De Baat Bedden is namelijk gevestigd in Beneden Leeuwen in de Agape. Als je langskomt, kun je dus ook direct een kijkje nemen in de andere woonwinkels! Jouw meubelwinkel Maurik vind je bij ons.

Bed kopen Maurik

Bij De Baat Bedden zijn we gespecialiseerd in bedden en slapen. Wist je dat je humeur en prestaties aanzienlijk verbeteren als je beter slaapt? Kom dus gauw bij jouw meubelwinkel Maurik langs om te profiteren van een betere nachtrust. Onze experts adviseren je niet alleen over het beste matras en kussen voor jouw lichaam, maar kunnen je ook tips geven voor een betere nachtrust en helpen je graag verder bij het verbeteren van je slaap. Zo zijn er allerlei verschillende materialen voor een matras en kussen, waarbij elk materiaal aansluit op een andere lichaamsvorm en lichaamshouding. We weten als geen ander hoeveel baat je hebt bij goed slapen en helpen je daarom graag verder bij onze meubelwinkel Maurik!

Meubels kopen Maurik

Naast bedden vind je ook allerlei meubels voor de slaapkamer in onze meubelwinkel Maurik. In onze showroom hebben we allerlei bedden, kasten, stoelen en andere meubels neergezet. De Baat Bedden is een conceptstore, wat inhoudt dat je direct inspiratie op kunt doen voor jouw slaapkamerstijl. Je vindt de leukste artikelen bij ons in de winkel en ziet daarnaast direct hoe je deze het leukst combineert en neerzet. Eigenlijk loop je bij ons dus gewoon in het echt door Pinterest en kun je de producten direct aanschaffen!

Contact meubelwinkel Maurik

Heb je een vraag voor ons? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via een van de contactmogelijkheden. We helpen je graag verder bij het zoeken naar een geschikt bed of bij het stijlen van jouw slaapkamer. De medewerkers van onze meubelwinkel Maurik staan graag voor je klaar. Tot snel in onze showroom!