Meubelwinkel Maurik

Gaat u verhuizen en bent u daarom op zoek naar een nieuw bed? Of bent u toe aan een geheel nieuwe slaapkamerinrichting? Wilt u uw huis aanpakken en bent u op zoek naar inspiratie? In al deze situaties  zit u op de juiste plek bij de meubelwinkel van De Baat Bedden. We helpen u in Maurik graag bij het vinden van uw perfecte bed of kunnen u uitstekend inspiratie bieden in onze conceptstore showroom. Shop direct in de andere winkels in de Agave in Beneden-Leeuwen, zodat u voor alle ruimtes in uw huis de beste meubels en leukste aankleding kunt realiseren. De Agave is goed bereikbaar vanuit Maurik, maar ook vanuit allerlei andere dorpen uit de omgeving van Beneden-Leeuwen, zoals Tiel of Eck en Wiel.

Bed kopen Maurik

Wij als De Baat Bedden zijn gespecialiseerd in bedden en slapen, maar in onze conceptstore meubelwinkel kunt u vanuit Maurik ook uitstekend inspiratie opdoen voor slaapkamerstijlen en dergelijke. Onze experts weten uitstekend hoe zij u kunnen helpen bij het vinden van een nieuw bed, matras of kussen. Bij het geven van ons slaapadvies letten we op uw lichaamsvorm en slaaphouding. Zo weet u precies welk materiaal en welke vorm uw nieuwe slaapwaren moeten hebben. Wij van De Baat Bedden helpen u graag bij het verbeteren van uw slaap en kunnen ook tips geven over een betere nachtrust. Uw humeur en prestaties kunnen namelijk aanzienlijk verbeteren bij een betere nachtrust. Tot snel in onze meubelwinkel en beddenwinkel vanuit Maurik!

Meubels kopen Maurik

In onze showroom kunt u vanuit Maurik uitstekend terecht om allerlei verschillende inrichtingen te bekijken en uw inspiratie op te doen voor de aankleding van uw huis. Ook voor allerlei verschillende meubels afgezien van bedden en kasten zit u goed bij de meubelwinkel van De Baat Bedden. Profiteer van onze conceptstore met leuke meubelcombinaties, kleurideeën en stylingsartikelen. Uw slaapkamerstijl vindt u bij De Baat Bedden, inclusief kasten, stoelen en beddengoed. Ook voor andere ruimtes van uw huis zit u bij ons echter goed. Bij ons vindt u niet alleen losse meubels, maar u kunt juist de combinaties en manier van neerzetten zien! Bovendien kunt u naar de andere winkels in De Agave om meer soorten meubels te kopen.

Landelijke meubelwinkel Maurik

Shop uw landelijke meubelen in onze meubelwinkel! Ook voor andere stijlen zit u in onze showroom goed. Hebt u een vraag voor ons? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via een van de contactmogelijkheden. We helpen u graag verder bij het zoeken naar een geschikt bed of bij het stijlen van uw slaapkamer. De medewerkers van onze meubelwinkel Maurik staan graag voor u klaar en hopen u binnenkort te ontmoeten in onze showroom!