Meubelwinkel Lienden

Ben je op zoek naar leuke meubels voor je nieuwe huis of wil je graag je slaapkamer herinrichten? Onze meubelwinkel Lienden is gespecialiseerd in bedden en slapen. Bovendien zit je voor de andere ruimtes in jouw huis ook goed bij onze meubelwinkel Lienden. De Baat Bedden is namelijk gevestigd in de Agave, waar je nog veel meer woonwinkels vindt en dus al je inspiratie op kunt doen. Neem gauw eens een kijkje in onze conceptstore en doe inspiratie op voor jouw meubels en interieur! Bij de meubelwinkel Lienden zit je goed. 

Meubels kopen Lienden

Meubels kopen vanuit Lienden doe je het beste in Beneden Leeuwen. In De Agave vindt je allerlei verschillende winkels, gericht op de inrichting van het hele huis. Daarnaast kun je ook winkels vinden die gericht zijn op het zakelijke interieur! Bij De Baat Bedden vind je alle mogelijke bedden, boxsprings en ledikanten die je maar wenst. Maar ook voor andere slaapkamermeubels zit je bij ons goed. In onze showroom zie je kasten, planten, stoelen en lampen voor jouw slaapkamer. Kortom, meubels kopen, inspiratie opdoen en advies horen vanuit Lienden is erg voordelig in Beneden Leeuwen.

Showroom meubelwinkel Lienden

In onze showroom vind je de leukste bedden en stylingideeën. Aangezien onze winkel een conceptstore is, kun je bovendien direct inspiratie opdoen voor jouw slaapkamer. In onze showroom vind je namelijk allerlei verschillende producten die al prachtig zijn neergezet en gecombineerd, zodat je enkel de producten hoeft aan te schaffen en de stijl deels of helemaal over te nemen. Bovendien helpen onze experts in de showroom van onze meubelwinkel Lienden je graag door het geven van een slaapadvies. Iedere lichaamsvorm profiteert namelijk van een ander soort matras of kussen bij het slapen. Wist je dat je prestaties en humeur aanzienlijk verbeteren bij een betere nachtrust? We helpen je graag bij het vinden van het perfecte bed voor jou, waarbij we letten op de vorm van je matras, kussen en bed.

Contact meubelwinkel

Heb je een vraag voor ons over de mogelijkheden of wil je iets anders weten? We zijn bereikbaar via de contactmogelijkheden op onze website. We helpen je graag verder. Tot snel bij De Baat Bedden!