Groen kamerinterieur - Meubelwinkel Lienden

Meubelwinkel Lienden

Wilt u graag leuke nieuwe meubels kopen voor in uw nieuwe huis? Wilt u graag uw slaapkamer opnieuw inrichten? Dan zit u bij onze meubelwinkel Lienden goed! Wij als De Baat Bedden zijn gespecialiseerd in bedden en slapen, maar ook voor kasten, stoelen en lampen zit u bij ons op de juiste plek. In onze conceptstore krijgt u direct een indruk hoe u deze meubelen in uw kamers neerzet en combineert. Bovendien zijn we gevestigd in de Agave, waar u nog veel meer woonwinkels vindt en dus uw inspiratie op kunt doen voor alle ruimtes in uw huis! Neem gauw eens een kijkje in onze conceptstore en doe inspiratie op voor uw meubels en interieur! Bij de meubelwinkel Lienden zit u goed. Ook vanuit Echteld zijn wij uitstekend bereikbaar!

Meubels kopen Lienden

Het kopen van meubels Lienden doet u het allerbeste in onze meubelwinkel in Beneden Leeuwen. We zijn gevestigd in de Agave, waar u allerlei verschillende winkels vindt die te maken hebben met wonen. Meubels kopen doet u bij ons dus van de ene winkel naar de andere, waarbij ieder zijn expertise heeft en u weer bij een andere ruimte in uw huis kan helpen. De Baat Bedden is uw beddenwinkel Lienden als u op zoek bent naar het beste bed en de mooiste slaapkamer. We geven u graag persoonlijk slaapadvies en hebben allerlei kwaliteit meubelen voor u beschikbaar. Profiteer van onze bedden, boxsprings, ledikanten of wat u maar wilt. Vooral voor slaapkamermeubels en slaapadvies van onze experts zit u bij De Baat Bedden goed.


Doordat De Baat Bedden een conceptstore is, kunt u bovendien veel inspiratie opdoen bij ons voor styling en interieurkeuzes. Van kasten tot planten, stoelen en lampen: bij ons vindt u het allemaal. We combineren in stijl. Voeg enkel uw eigen twist toe aan de setting om een prachtige slaapkamer te creëren. Kortom: meubels kopen, inspiratie opdoen en slaapadvies ontvangen doet u bij De Baat Bedden, uw meubelwinkel Lienden.

Moderne en stijlvolle meubels met bed - Meubelwinkel Lienden
Moderne slaapkamer close up - Meubelwinkel Lienden

Exclusieve meubels Lienden

Bij ons in de showroom doet u direct uw inspiratie op voor stijl en inrichting, doordat onze winkel een conceptstore is. Koop uw exclusieve meubels in onze winkel. Allemaal van goede kwaliteit, uniek design en prachtige stijl. U vindt bij ons de leukste bedden en stylingsideeën, dus u doet direct uw inspiratie op voor uw slaapkamer door de meubelcombinaties en stijlideeën in onze showroom. Schaf dus direct uw eigen exclusieve meubels aan bij uw meubelwinkel Lienden en neem heel makkelijk de stijl over die u leuk vindt. Daarnaast zijn onze slaapexperts ook aanwezig in de showroom. Zij helpen u graag verder bij het vinden van uw perfecte bed, matras en kussen. Iedere lichaamsvorm profiteert namelijk van een andere matrassoort en kussensoort. Wist u dat een betere nachtrust zorgt voor betere prestaties en een goed humeur? Samen vinden we in onze meubelwinkel Lienden uw perfecte bed en een prachtige slaapkamerinrichting!

Een vraag voor de meubelwinkel Lienden?

Hebt u een vraag voor ons over de mogelijkheden of wilt u bijvoorbeeld meer weten over een bepaald merk of soort bed? We zijn bereikbaar via de contactmogelijkheden op onze website. We helpen u graag verder en zullen zo snel mogelijk reageren. Uiteraard kunt u al uw vragen ook aan ons stellen in de showroom. Tot snel bij De Baat Bedden, waar u gegarandeerd slaagt voor uw nieuwe bed en beddengoed! Van matras en kussen tot de mooiste print en kwaliteit aan beddengoed.