Meubelwinkel Lienden

Wil je graag leuke nieuwe meubels kopen voor in je nieuwe huis? Wil je graag jouw slaapkamer opnieuw inrichten? Dan zit je bij onze meubelwinkel Lienden goed! Wij als De Baat Bedden zijn gespecialiseerd in bedden en slapen, maar ook voor kasten, stoelen en lampen zit je bij ons op de juiste plek. In onze conceptstore krijg je direct een indruk hoe je deze meubelen in je kamers neerzet en combineert. Bovendien zijn we gevestigd in de Agave, waar je nog veel meer woonwinkels vindt en dus je inspiratie op kunt doen voor alle ruimtes in je huis! Neem gauw eens een kijkje in onze conceptstore en doe inspiratie op voor jouw meubels en interieur! Bij de meubelwinkel Lienden zit je goed. 

Meubels kopen Lienden

In onze meubelwinkel in Beneden Leeuwen kun je het allerbeste jouw meubels kopen! In De Agave vindt je allerlei verschillende winkels, gericht op de inrichting van het hele huis. Daarnaast kun je ook winkels vinden die gericht zijn op het zakelijke interieur! Bij De Baat Bedden vind je alle mogelijke bedden, boxsprings en ledikanten die je maar wenst. Maar ook voor andere slaapkamermeubels zit je bij ons goed. In de showroom van jouw meubelwinkel Lienden zie je kasten, planten, stoelen en lampen voor jouw slaapkamer in stijl gecombineerd en neergezet. Zo hoef je alleen je eigen twist nog maar toe te voegen aan de setting om een prachtige slaapkamer te creëren. Kortom, meubels kopen, inspiratie opdoen en advies horen vanuit Lienden is erg voordelig in Beneden Leeuwen.

Showroom meubelwinkel Lienden

Bij ons in de showroom doe je direct je inspiratie op voor stijl en inrichting, doordat onze winkel een conceptstore is. Je vindt bij ons de leukste bedden en stylingsideeën, dus je doet direct jouw inspiratie op voor jouw slaapkamer door de meubelcombinaties en stijlideeën in onze showroom. Schaf dus direct jouw meubels aan bij jouw meubelwinkel Lienden en neem heel makkelijk de stijl over die jij leuk vindt. Daarnaast zijn onze slaapexperts ook aanwezig in de showroom. Zij helpen je graag verder bij het vinden van jouw perfecte bed, matras en kussen. Iedere lichaamsvorm profiteert namelijk van een andere matrassoort en kussensoort. Wist je dat een betere nachtrust zorgt voor betere prestaties en een goed humeur? Samen vinden we in onze meubelwinkel Lienden jouw perfecte bed en een prachtige slaapkamerinrichting!

Contact meubelwinkel

Heb je een vraag voor ons over de mogelijkheden of wil je iets anders weten? We zijn bereikbaar via de contactmogelijkheden op onze website. We helpen je graag verder en zullen zo snel mogelijk reageren. Tot snel bij De Baat Bedden, waar je gegarandeerd slaagt voor jouw nieuwe bed en beddengoed!