Meubelwinkel Kerkdriel

Bent u er helemaal aan toe uw huis op te knappen? Wilt u graag een nieuw bed aanschaffen, maar weet u niet welke? Gaat u verhuizen en hebt u daarom een nieuw bed nodig? De medewerkers van uw meubelwinkel in Kerkdriel helpen u graag bij het uitzoeken van uw slaapmeubilair, maar ook voor algehele stijl en inrichting bent u bij ons op de juiste plek. De slaapexperts in onze showroom kunnen u namelijk ook verwijzen naar allerlei stijlen en interieur zoals die opgesteld staan in onze meubelwinkel. Daarnaast zijn we gevestigd in De Agave in Beneden-Leeuwen, wat betekent dat er ook allerlei andere winkels met betrekking tot interieur en inrichting aanwezig zijn. Vang bij De Baat Bedden dus twee vliegen in één klap. De beste kwaliteit om op te slapen én de leukste en meest trendy aankleding van uw huis! Doe bij ons dus inspiratie op voor uw huis. De Baat Bedden is bereikbaar vanuit allerlei plaatsen in de regio.


Landelijke meubels Boven-Leeuwen


Als geen ander is De Baat Bedden zich er bewust van: u hebt baat bij goed slapen! Voor een goede slaap zijn het juiste matras en het juiste kussen van enorm belang. Door die optimaal aan te passen op uw slaaphouding en lichaamsvorm kunt u heerlijk slapen. Daarnaast is de omgeving van uw slaapkamer ook heel belangrijk. Wanneer u zich op uw gemak voelt in uw slaapkamer, zult u ook een betere nachtrust ervaren. Van welke soort meubelen u ook houdt: kom eens bij De Baat Bedden langs om uw meubelen uit te zoeken. Juist ook ons assortiment in landelijke meubels in Beneden-Leeuwen valt in de smaak bij veel van onze klanten. 


Profiteer in onze meubelwinkel vanuit Kerkdriel van allerlei verschillende soorten bedden in landelijke stijl, met de beste matrassen, kussens en dekbedden. Kies in onze meubelwinkel uit allerlei soorten bedden. Van ledikanten en boxsprings tot donzen kussens, wollen dekens en nog veel meer artikelen en materiaalsoorten: U vindt het bij De Baat Bedden. Doe bovendien uw voordeel met een uitstekend adviseringsgesprek met één van onze slaapexperts. Zij helpen u graag bij het uitzoeken van het allerbeste voor u. Leer alles over de combinatie van uw bed en lichaam in een bezoek aan onze winkel, profiteer van onze 100% slaapgarantie en van de mogelijkheid uw kussen thuis uit te proberen. We hopen u snel te zien om u te helpen met persoonlijk, maatwerk slaapadvies. Van harte welkom in onze meubelwinkel vanuit Kerkdriel.

Sobere meubels

U bent in onze meubelwinkel vanuit Kerkdriel op de juiste plek voor het allerbeste slaapadvies, maar ook voor prachtige meubelinspiratie met lage prijzen zit u bij ons goed. Doordat we onze showroom hebben vormgegeven als een conceptstore, doet u bij ons niet enkel inspiratie op voor een leuk bed maar shopt u als het ware een hele stijl. We hebben alle bedden namelijk voorzien van een leuke aankleding door de muren te behangen met verschillende soorten behang en door meubels en bijvoorbeeld gordijnen of schilderijen bij de bedden te hangen. Shop extrinsieke of sobere meubelen bij ons: u vindt het bij De Baat Bedden. Of u nu op zoek bent naar het leukste beddengoed, mooie planten voor in de slaapkamer of het beste kleurtje voor op de muur: kom langs bij De Baat Bedden. Van kapstokken tot stoelen en van kasten tot allerlei accessoires. Zoek niet verder, maak uw plaatje compleet bij onze meubelwinkel Kerkdriel!


Wilt u graag meer weten over De Baat Bedden of bent u geïnteresseerd in de mogelijkheden voor uw slaapkamer? Wilt u graag slaapadvies ontvangen? Neem contact met ons op, we voorzien u graag van meer informatie. Tot gauw bij De Baat Bedden, uw meubelwinkel vanuit Kerkdriel. Bij ons vindt u het perfecte bed!