Meubelwinkel Ingen

Wil je graag nieuwe meubels kopen omdat je gaat verhuizen? Zijn je huidige meubels versleten? Of ben je gewoon toe aan een verandering in huis? Kom vooral eens langs in onze meubelwinkel Ingen! Je vindt bij ons de leukste meubels voor op de slaapkamer en ontvangt bovendien slaapadvies van onze experts. Doordat we gevestigd zijn in De Agave in Beneden Leeuwen, kun je bovendien direct in andere winkels rondkijken voor de rest van je huis. Schaf jouw meubels dus aan in Beneden Leeuwen. Tot snel in onze showroom!

Meubelwinkel inspiratie

Kom dus vooral langs in de showroom van onze meubelwinkel Ingen. Je vindt ons in Beneden-Leeuwen, vlakbij Ingen dus. Onze meubelwinkel is een conceptstore. Dit betekent dat je direct inspiratie opdoet voor jouw interieur bij ons in de winkel. Je shopt bij ons dus niet enkel losse bedden om uit te proberen, maar kunt ook direct de stijl overnemen uit onze showroom als dat je aanspreekt. Kom dus vooral langs voor de leukste stijlen en inrichtingen voor je slaapkamer en schaf direct de juiste meubelen en accessoires aan. Van kasten, kapstokken en dekbedden tot kleuren van muren en ideeën voor posters of planten. Doe al jouw stylingsideeën op en zorg zo dat je in één bezoek klaar bent met jouw inrichting.

Showroom meubelwinkel Ingen

Wij kunnen jou met onze grote expertise helpen met het uitzoeken van je nieuwe bed, aangezien onze meubelwinkel Ingen gespecialiseerd is in slaapkamers. Bij het kiezen van jouw bed, kussen en matras is het van belang om te letten op materiaalsoort en vorm. Vooral de combinatie van het soort bed met jouw lichaamsvorm en lichaamshouding is hierbij belangrijk. In onze meubelwinkel Ingen kunnen onze experts je informeren over de bedden en je helpen bij het maken van de beste keuze. Bovendien krijg je 100% slaapgarantie bij ons en kun je jouw kussen thuis uitproberen.

Contact meubelwinkel

Neem zeker contact met ons op als je een vraag hebt over onze meubelwinkel Ingen. We zullen zo snel mogelijk reageren. Onze experts helpen je graag verder bij het vinden van jouw perfecte bed, waarbij jouw ervaring en slaaphoudingen van groot belang zijn. We staan voor jou klaar in de showroom van De Baat Bedden! Jij hebt baat bij goed slapen.