Meubelwinkel Ingen

Wilt u graag nieuwe meubels kopen omdat u gaat verhuizen? Zijn uw huidige meubels versleten en bent u toe een iets nieuws? Of bent u gewoon toe aan een complete verandering in huis? Kom dan vooral eens langs in onze meubelwinkel Ingen! U vindt bij ons de leukste en mooiste meubels voor op de slaapkamer en ontvangt bovendien slaapadvies van onze experts. Doordat we gevestigd zijn in De Agave in Beneden Leeuwen, kunt u direct in andere winkels rondkijken voor de rest van uw huis. Schaf in één bezoek al uw nieuwe meubels aan in onze meubelwinkel in Beneden Leeuwen en kies voor comfort en gemak. We zien u graag in onze showroom!

Meubelwinkel inspiratie

U kunt in onze meubelwinkel inspiratie opdoen voor uw nieuwe interieur. Kom dus vooral langs in de showroom van onze meubelwinkel Ingen. U vindt ons in Beneden-Leeuwen, dit ligt op slechts een kwartier afstand van Ingen. Wij zijn ook goed bereikbaar vanaf Eck en Wiel. Onze meubelwinkel is een conceptstore. Dit betekent dat u bij ons in de winkel direct inspiratie op kunt doen voor uw interieur. U shopt bij ons dus niet enkele losse meubelstukken of losse bedden om uit te proberen, maar kunt ook direct de complete stijl overnemen uit onze showroom als deze u aanspreekt. Voor de mooiste stijlen en verassende interieurs moet u zeker onze meubelwinkel Ingen bezoeken. Schaf in één bezoek zowel de juiste meubelen als accessoires direct aan. Van kasten, kapstokken en dekbedden tot kleuren van muren en ideeën voor posters of planten. Doe al uw stylingsideeën bij ons op en zorg zo dat u in één bezoek klaar bent met uw gehele inrichting.

Showroom meubelwinkel Ingen

Wij kunnen u met onze grote expertise helpen met het uitzoeken van uw nieuwe bed, aangezien meubelwinkel Ingen gespecialiseerd is in slaapkamers. Onze showroom meubelwinkel Ingen is dus ook uw beddenwinkel Ingen. Bij het kiezen van uw bed, kussen en matras is het van belang om te letten op materiaalsoort en vorm. Vooral de combinatie van het soort bed met uw lichaamsvorm en lichaamshouding is hierbij belangrijk. In onze meubelwinkel Ingen kunnen onze experts u informeren over de bedden en u helpen bij het maken van de beste keuze. Bovendien krijgt u 100% slaapgarantie bij ons en kunt u uw kussen thuis uitproberen.


Contact meubelwinkel

Neem zeker contact met ons op als u een vraag heeft over onze meubelwinkel Ingen. We zullen zo snel mogelijk reageren. Onze experts helpen u graag verder bij het vinden van uw perfecte bed, waarbij uw ervaring en slaaphoudingen van groot belang zijn. We staan voor u klaar in de showroom van De Baat Bedden! U hebt baat bij goed slapen.