Meubelwinkel Ingen

Op zoek naar nieuwe meubels vanwege een verhuizing? Toe aan wat nieuws en verfrissends in huis? Kom eens langs bij onze meubelwinkel Ingen. Bij ons vind je de leukste meubels voor jouw slaapkamer en krijg je slaapadvies van experts. Bovendien is De Baat Bedden gevestigd in De Agave in Beneden Leeuwen. Hier vind je allerlei verschillende winkels waarin je ook nog inspiratie op kunt doen voor de rest van jouw interieur en waar je je meubels aan kunt schaffen. Tot gauw in de showroom van onze meubelwinkel Ingen!

Meubelwinkel inspiratie

De showroom van onze meubelwinkel vind je in Beneden Leeuwen, dus vlakbij Ingen. De Baat Bedden heeft een conceptstore, wat inhoudt dat je direct inspiratie opdoet voor jouw interieur. Bij ons schaf je dus niet alleen jouw bed aan, maar kun je direct het bed uitproberen en zien hoe het bed in jouw slaapkamer staat. In onze conceptstore vind je de leukste stijlen en inrichtingen voor jouw slaapkamer, waarbij je ook direct jouw meubels aan kunt schaffen. Zo vind je bij ons jouw perfecte bed, kast, kapstok, stoelen, planten en andere accessoires. In onze showroom doe je al jouw stylingsideeën op, zodat je in één keer klaar bent met jouw slaapkamer!

Showroom meubelwinkel Ingen

Onze meubelwinkel Ingen is gespecialiseerd in slaapkamers, wat dus inhoudt dat we je met grote expertise kunnen helpen bij het uitzoeken van jouw nieuwe bed. Bij het kiezen van jouw bed, kussen en matras is het van belang om te letten op materiaalsoort en vorm. Vooral de combinatie van het soort bed met jouw lichaamsvorm en lichaamshouding is hierbij belangrijk. In onze meubelwinkel Ingen kunnen onze experts je informeren over de bedden en je helpen bij het maken van de beste keuze. 

Contact meubelwinkel

Neem zeker contact met ons op als je een vraag hebt over onze meubelwinkel Ingen. We zullen zo snel mogelijk reageren. Onze experts helpen je graag verder bij het vinden van jouw perfecte bed, waarbij jouw ervaring en slaaphoudingen van groot belang zijn. We staan voor jou klaar in de showroom van De Baat Bedden! Jij hebt baat bij goed slapen.