Meubelwinkel Ingen

Wilt u graag nieuwe meubels kopen omdat u gaat verhuizen? Zijn uw huidige meubels versleten? Of bent u gewoon toe aan een verandering in huis? Kom vooral eens langs in onze meubelwinkel Ingen! U vindt bij ons de leukste en mooiste meubels voor op de slaapkamer en ontvangt bovendien slaapadvies van onze experts. Doordat we gevestigd zijn in De Agave in Beneden Leeuwen, kunt u bovendien direct in andere winkels rondkijken voor de rest van uw huis. Schaf uw meubels dus aan in onze Meubelwinkel in Beneden Leeuwen. Tot snel in onze showroom!

Meubelwinkel inspiratie

Kom dus vooral langs in de showroom van onze meubelwinkel Ingen. U vindt ons in Beneden-Leeuwen, vlakbij Ingen dus. Onze meubelwinkel is een conceptstore. Dit betekent dat u direct inspiratie opdoet voor uw interieur bij ons in de winkel. U shopt bij ons dus niet enkel losse bedden om uit te proberen, maar kunt ook direct de complete stijl overnemen uit onze showroom als die u aanspreekt. Kom dus vooral langs voor de leukste stijlen en inrichtingen voor uw slaapkamer en schaf direct de juiste meubelen en accessoires aan. Van kasten, kapstokken en dekbedden tot kleuren van muren en ideeën voor posters of planten. Doe al uw stylingsideeën op en zorg zo dat u in één bezoek klaar bent met uw inrichting.

Showroom meubelwinkel Ingen

Wij kunnen u met onze grote expertise helpen met het uitzoeken van uw nieuwe bed, aangezien onze meubelwinkel Ingen gespecialiseerd is in slaapkamers. Bij het kiezen van uw bed, kussen en matras is het van belang om te letten op materiaalsoort en vorm. Vooral de combinatie van het soort bed met uw lichaamsvorm en lichaamshouding is hierbij belangrijk. In onze meubelwinkel Ingen kunnen onze experts u informeren over de bedden en u helpen bij het maken van de beste keuze. Bovendien krijgt u 100% slaapgarantie bij ons en kunt u uw kussen thuis uitproberen.

Contact meubelwinkel

Neem zeker contact met ons op als u een vraag heeft over onze meubelwinkel Ingen. We zullen zo snel mogelijk reageren. Onze experts helpen u graag verder bij het vinden van uw perfecte bed, waarbij uw ervaring en slaaphoudingen van groot belang zijn. We staan voor u klaar in de showroom van De Baat Bedden! U hebt baat bij goed slapen.