Meubelwinkel Ewijk

Bent u opzoek naar een Meubelwinkel in Ewijk? Welkom bij de Baat Bedden. Onze prachtige meubelwinkel is gevestigd in Beneden-Leeuwen, slechts 20 minuten rijden vanuit Ewijk. Bij ons draait alles om het creëren van de perfecte slaapervaring en het combineren van functionele meubels met een stijlvolle inrichting. Wilt u nieuwe ideeën opdoen voor uw huis? Bent u toe aan iets nieuws in uw slaapkamer of wilt u nieuwe meubelen in verband met een verhuizing? In onze meubelwinkel bij Ewijk doet u uw inspiratie op en krijgt u het beste slaapadvies. De Baat Bedden is gevestigd in De Agave, waar allerlei verschillende woonwinkels te vinden zijn. In onze winkel vindt u alle expertise die u nodig hebt op het gebied van slapen.


Onze meubelwinkel Ewijk is een unieke beddenwinkel, omdat we meubels combineren met slapen. In onze showroom vindt u niet enkel de beste bedden, maar ook een prachtige inrichting. We zijn een conceptstore, wat betekent dat u ook direct inspiratie opdoet voor verschillende soorten stijlen in uw huis. Onze klanten staan versteld van het resultaat van onze combinatie van slapen en sfeer. U vind onze meubelwinkel in Beneden-Leeuwen nabij Ewijk. Wij zijn ook goed te bereiken vanuit onder andere Wijchen, Lienden en Druten. Tot gauw in onze meubelwinkel vanuit Ewijk! We hopen u te kunnen helpen bij het uitzoeken van uw nieuwe meubels.

Meubelwinkel inspiratie

Kom vooral langs in onze showroom van de meubelwinkel Ewijk. Zeker als u zoek naar een meubelwinkel vol met inspiratie, zit u bij ons goed. We zijn te vinden in Beneden-Leeuwen, vlakbij Ewijk dus.


In onze winkel bekijkt en probeert u niet enkel bedden, maar wordt u geïnspireerd door volledige stijlen. Kom voor de mooiste stijlen en inrichtingen voor uw slaapkamer dus vooral naar De Baat Bedden en profiteer van deze inspiratie bij het bezoeken van andere woonwinkels in De Agave. In onze showroom ontdekt u een breed scala aan decoratieve opties, variërend van kapstokken tot kasten, van bijzettafels tot dekbedden. Kom langs en laat u inspireren door kleuren, materialen en de creatieve mix van onze meubels en accessoires die uw slaapkamer zullen omtoveren tot een oase van comfort en stijl. Door de meubelwinkel Ewijk te bezoeken, bent u in één keer klaar met uw inrichting.


Showroom meubelwinkel Ewijk

De Baat Bedden vindt het zeer belangrijk dat haar klanten het hoogste comfort ervaren. We streven dus altijd naar niets minder dan een perfecte nachtrust voor onze klanten. Thuis is een plaats om te ontspannen het juiste bed kan uw ervaring maken of breken. Daarom adviseren wij u graag bij het uitzoeken van een bed dat bij uw lichaam en slaaphouding past. Onze experts wijzen u op de juiste matrassen en kussens qua vorm en materiaal. Bovendien zijn de verschillende soorten stijlen in onze conceptstore een bron van inspiratie en een perfecte wijze om te ontdekken welke stijl bij u past. In onze meubelwinkel Ewijk krijgt u 100% slaapgarantie en krijgt u uw kussen mee om thuis uit te proberen.

Experts in advies

Bij De Baat bedden begrijpen we het belang van een goede nachtrust. Een omgeving die rust bevordert is van vitaal belang, evenals het juiste bed voor uw unieke slaapbehoeften. Daarom zijn onze slaapexperts toegewijd aan het vinden van het juiste bed voor u. Dit baseren we op basis van uw lichaam, slaapbehoeften en persoonlijke stijl. Van ergonomisch ontworpen matrassen tot ondersteunende kussens, De Baat bedden heeft het allemaal. Bovendien ontvangt u bij ons altijd 100% slaapgarantie. Op deze manier kunt u uw perfecte match vinden en thuis in uw vertrouwde omgeving uitproberen.


Een vraag voor de meubelwinkel Ewijk?

Heeft u vragen over onze meubelwinkel nabij Ewijk of wilt u advies op maat? Aarzel niet om contact met ons op te nemen. We staan graag voor u klaar en helpen u bij het vinden van uw perfecte bed. Op die manier verbeteren uw humeur en prestaties, aangezien u beter slaapt. Tot gauw in onze showroom in Beneden-Leeuwen.