Meubelwinkel Ewijk

Wilt u nieuwe ideeën opdoen voor uw huis? Bent u toe aan iets nieuws in uw slaapkamer of wilt u nieuwe meubelen in verband met een verhuizing? In onze meubelwinkel Ewijk doet u uw inspiratie op en krijgt u het beste slaapadvies. De Baat Bedden is gevestigd in De Agave, waar allerlei verschillende woonwinkels te vinden zijn. In onze winkel vindt u alle expertise die u nodig hebt op het gebied van slapen. Uw meubelwinkel Ewijk is een unieke beddenwinkel, omdat we meubels combineren met slapen. In onze showroom vindt u niet enkel de beste bedden, maar ook een prachtige inrichting. We zijn een conceptstore, wat betekent dat u ook direct inspiratie opdoet voor verschillende soorten stijlen in uw huis. Onze klanten staan versteld van het resultaat van onze combinatie van slapen en sfeer. Tot gauw in onze meubelwinkel vanuit Ewijk! We hopen u te kunnen helpen bij het uitzoeken van uw meubels.

Meubelwinkel inspiratie

Kom vooral langs in onze showroom van de meubelwinkel Ewijk. Zeker als u zoek naar een meubelwinkel vol met inspiratie, zit u bij ons goed. We zijn te vinden in Beneden-Leeuwen, vlakbij Ewijk dus.


In onze winkel bekijkt en probeert u niet enkel bedden, maar wordt u geïnspireerd door volledige stijlen. Kom voor de leukste stijlen en inrichtingen voor uw slaapkamer dus vooral naar De Baat Bedden en profiteer van deze inspiratie bij het bezoeken van andere woonwinkels in De Agave. Shop van kapstokken tot kasten en van bijzettafeltjes tot dekbedden vol kleuren en muren met posters. Door de meubelwinkel Ewijk te bezoeken, bent u in één keer klaar met uw inrichting.


Showroom meubelwinkel Ewijk

De Baat Bedden vindt het super belangrijk dat haar klanten het hoogste comfort ervaren. Zeker een slaapkamer met stijl en inhoud kan deze comfort maken of breken. Thuis is een plaats om te ontspannen, wat betekent dat we u graag helpen bij het uitzoeken van een bed dat bij uw lichaam en slaaphouding past. Onze experts wijzen u op de juiste matrassen en kussens qua vorm en materiaal. Bovendien zijn de verschillende soorten stijlen in onze conceptstore een bron van inspiratie en een perfecte wijze om te ontdekken welke stijl bij u past. In onze meubelwinkel Ewijk krijgt u 100% slaapgarantie en krijgt u uw kussen mee om thuis uit te proberen.Een vraag voor de meubelwinkel Ewijk?

Neem zeker contact met ons op als u een vraag heeft over onze meubelwinkel Ewijk. We staan graag voor u klaar en helpen u bij het vinden van uw perfecte bed. Op die manier verbeteren uw humeur en prestaties, aangezien u beter slaapt. Tot gauw in onze showroom in Beneden-Leeuwen.