Meubelwinkel Eck en Wiel

Jouw huis herinrichten, verhuizen of een eerste huis gekocht? Dan ben je vast op zoek naar leuke kwaliteitsmeubels voor je woonkamer, badkamer en slaapkamer! Of je nu op zoek bent naar het perfecte bed of een mooie kast of een eettafel, shop jouw producten bij onze meubelwinkel vanuit Eck en Wiel. De Baat Bedden is gespecialiseerd in slapen en bedden, maar door onze locatie bij De Agave in Beneden Leeuwen kun je ook voor de rest van je huis winkelen. Jouw meubelwinkel Eck en Wiel vind je dus bij ons. Bij ons in Beneden Leeuwen heb je in één uitje je hele huis ingericht en opgefleurd!

Landelijke meubels kopen

Geniet van het beste slaapmeubilair dat je maar wenst in onze meubelwinkel Eck en Wiel! Bij De Baat Bedden vind je jouw perfecte bed in landelijke stijl of welke stijl dan ook, met een prachtig kussen, matras en beddengoed. Als je een bezoekje aan onze winkel brengt, helpen onze experts je graag persoonlijk bij het uitzoeken van je matras, bed en kussen. Door onze producten en adviezen slaap je heerlijk. Je mag je kussen thuis uitproberen en hebt 100% slaapgarantie. Bij ons vind je geschikte landelijke meubels voor je slaapkamer, zodat je perfect slaapt in een perfecte inrichting. De Baat Bedden is een conceptstore, dus je shopt al je artikelen direct in stijl. Zo hoef je niet meer na te denken over meubelcombinaties of styling. Profiteer van jouw bezoek aan onze meubelwinkel Eck en Wiel!

Meubel Beneden-Leeuwen

Wij weten als geen ander dat jij baat hebt bij goed slapen. Zoek daarom snel jouw ideale bed en beddengoed uit in onze meubelwinkel in Beneden-Leeuwen. We zijn dan wel specialist op slaapgebied, maar bij ons in de winkel en in de omgeving van De Baat Bedden kun je ook allerlei andere meubels, zoals kasten, stoelen en lampen vinden. Je vindt bij ons in de showroom allerlei meubels, opgezet in een stijlvolle setting met leuke slaapkameraccessoires. Zo krijg je direct een idee hoe jouw slaapkamer eruit kan gaan zien met meubel- en kleurcombinaties. Jouw inspiratie doe je op in de showroom van De Baat Bedden!

Bijzondere meubels Eck en Wiel

Wil je graag weten wat de mogelijkheden zijn voor jouw slaapkamer, ben je benieuwd naar het slaapadvies van onze experts voor jou of heb je ergens een vraag over? Neem dan zeker contact op met jouw meubelwinkel Eck en Wiel. We helpen je graag verder met het uitzoeken van jouw bijzondere meubels. Onze medewerkers van de meubelwinkel Eck en Wiel staan voor jou klaar. Tot snel bij De Baat Bedden!