Meubelwinkel Eck en Wiel

Wil je graag je huis herinrichten, ga je verhuizen of heb je je eerste huis gekocht? Dan ben je vast op zoek naar allerlei meubels. Of je nu op zoek bent naar het perfecte bed of een mooie kast of een eettafel, bij De Agave in Beneden Leeuwen zit je op de juiste plek. Alle woonwinkels bij elkaar. Ook De Baat Bedden is daar gevestigd. Jouw meubelwinkel Eck en Wiel vind je dus bij ons. De Baat Bedden is gespecialiseerd in slapen, maar de andere winkels in De Agave bieden genoeg winkelruimte voor alle andere delen van je huis. Zo heb je in één uitje je hele huis ingericht en opgefleurd!

Showroom meubelwinkel Eck en Wiel

In onze showroom helpen onze experts je graag verder met het uitzoeken van de geschikte meubels. Niet alleen kun je advies krijgen over styling en allerlei inspiratie opdoen voor je slaapkamer, maar onze slaapexperts helpen je ook graag bij het vinden van het juiste matras en kussen voor jou. Iedere lichaamsvorm profiteert namelijk weer van een ander soort matras en kussen bij de nachtrust. Hierbij is het bijvoorbeeld van belang te letten op de vorm van een matras en het materiaal waarmee deze opgevuld is. In onze meubelwinkel Eck en Wiel kun je alle matrassen en kussens uitproberen en krijg je advies van onze slaapexperts. Zo profiteer jij van jouw bezoek aan onze meubelwinkel!

Meubels kopen Eck en Wiel

We weten als geen ander dat je baat hebt bij goed slapen. Kom dus gauw langs om meubels uit te zoeken in onze meubelwinkel Eck en Wiel. In de showroom van onze conceptstore vind je allerlei meubels, van bedden tot kasten en stoelen, opgezet in een stijlvolle setting met leuke slaapkameraccessoires. Zo krijg je direct een idee hoe jouw slaapkamer eruit kan gaan zien. Jouw inspiratie doe je live in de showroom van De Baat Bedden!

Contact meubelwinkel Eck en Wiel

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw slaapkamer of heb je ergens een vraag over? Neem dan zeker contact met ons als jouw meubelwinkel Eck en Wiel op. We helpen je graag verder. Onze medewerkers van de meubelwinkel Eck en Wiel staat voor jou klaar. Tot snel bij De Baat Bedden!