Meubelwinkel Eck en Wiel

Uw huis herinrichten, verhuizen of een net een eerste huis gekocht? Dan bent u vast op zoek naar leuke kwaliteitsmeubels voor uw woonkamer, badkamer en slaapkamer! Of u nu op zoek bent naar het perfecte bed of een mooie kast of een eettafel, shop uw producten bij onze meubelwinkel vanuit Eck en Wiel. De Baat Bedden is gespecialiseerd in slapen en bedden, maar door onze locatie bij De Agave in Beneden Leeuwen kunt u ook voor de rest van uw huis winkelen. Uw meubelwinkel Eck en Wiel vindt u dus bij ons. Bij ons meubelzaak in Beneden Leeuwen kunt u in één bezoek uw hele huis ingerichten en opfleuren!

Landelijke meubels kopen

Geniet van het beste slaapmeubilair dat u zich maar kunt wensen in onze meubelwinkel Eck en Wiel! Bij De Baat Bedden vindt u uw perfecte bed in landelijke stijl of welke stijl dan ook, met een prachtig kussen, matras en beddengoed. Als u een bezoekje aan onze winkel brengt, helpen onze experts u graag persoonlijk verder bij het uitzoeken van uw matras, bed en kussen. Met onze producten en adviezen slaapt u heerlijk. U mag uw kussen thuis uitproberen met 100% slaapgarantie. Bij ons vindt u geschikte landelijke meubels voor uw slaapkamer, zodat u perfect slaapt in een perfecte inrichting.


De Baat Bedden is een conceptstore, dus u shopt al uw artikelen direct in stijl. Zo hoeft u niet meer na te denken over meubelcombinaties of styling. Profiteer van een bezoek aan onze meubelwinkel Eck en Wiel! Wij zijn ook goed bereikbaar vanuit Ingen en Maurik.

Meubel Beneden-Leeuwen

Wanneer u een betere nachtrust wilt, zijn er een heel aantal zaken van belang. Onze slaapexperts geven u graag advies voor uw specifieke situatie. Wij weten namelijk als geen ander dat u baat hebt bij goed slapen. Zoek uw ideale bed en stijl uit waarbij u zich helemaal thuis voelt uit in onze meubelwinkel in Beneden-Leeuwen. Op deze manier zorgt u ervoor dat u compleet ontspannen kunt zijn in uw eigen slaapkamer en verbetert u uw slaap. U kunt bij ons naast bedden ook terecht voor allerlei andere meubels, zoals kasten, stoelen en lampen. Shop een van onze stijlvolle interieurs met leuke slaapkameraccessoires in de showroom. Op deze manier krijgt u direct een beeld van hoe uw slaapkamer eruit kan gaan zien met onze meubel- en kleurcombinaties. Tot snel in onze showroom in Beneden-Leeuwen!

Bijzondere meubels Eck en Wiel

Wilt u graag weten wat de mogelijkheden zijn voor uw slaapkamer, bent u benieuwd naar het slaapadvies van onze experts voor u of heeft u ergens een vraag over? Neem dan zeker contact op met ons. Onze meubelwinkel is ook uw beddenwinkel in Eck en Wiel. We helpen u graag verder met het uitzoeken van uw nieuwe meubels. Onze medewerkers van de meubelwinkel Eck en Wiel staan voor u klaar. Tot snel bij De Baat Bedden!