Meubelwinkel Echteld

Bent u op zoek naar de perfecte mix van slaapcomfort en stijl in de omgeving van Echteld? Dan heten wij u graag welkom in onze meubelwinkel! Bij De Baat Bedden bent u aan het juiste adres wanneer u op zoek bent nu een nieuw interieur voor uw huis. Stap binnen in onze wereld. Met een unieke bedden, slaapkameraccessoires en andere voorwerpen om van uw huis een thuis te maken.


Profiteer van ons ruime assortiment aan bedden, matrassen, kussens en dekbedden. Doe ook inspiratie op voor uw slaapkamerstijl én geniet het advies van een De Baat-slaapexpert. Kom langs in Beneden Leeuwen om uw nieuwe slaapkamer in te richten. Ook als u in bijvoorbeeld Wamel of Maurik woont, is onze meubelwinkel een uitstekende keuze om uw bed en inrichting uit te komen kiezen.

Meubels Echteld kopen

De Baat Bedden heeft een conceptstore in Beneden-Leeuwen, waar u inspiratie op kunt doen voor uw hele huis. We zijn gespecialiseerd in bedden en slapen, maar in onze meubelwinkel Echteld vindt u nog veel meer dan dat. In onze showroom vindt u bijvoorbeeld ook kasten, stoelen, planten en kapstokken en nog veel meer. Bovendien is De Baat Bedden gevestigd in De Agave, waar u nog veel meer meubelwinkels vindt om inspiratie op te doen en om prachtige meubelen te kopen.


Bij ons doet u bovendien ook inspiratie voor de inrichting van uw slaapkamer of huis in het algemeen. Doe inspiratie op voor u woonkamer en vind bij ons uw nieuwe kasten, stoelen, kapstokken en allerlei andere accessoires om uw ruimte of huis mee af te maken. Neem onze styling over met uw eigen twist en u bent klaar! In de meubelwinkel van De Baat Bedden kunt u voor uw huis in Echteld de mooiste bedden met bijbehorende slaapwaren en meubels kopen in een trendy stijl!

Meubelwinkel De Baat Bedden

Onze specialiteit ligt in het vinden van het perfecte bed voor elk persoon. Wilt u graag het perfecte bed shoppen bij De Baat Bedden? Naast een heleboel bedden en meubels, vindt u in onze showroom ook onze slaapexperts. Zij helpen u graag verder bij het vinden van het juiste bed (inclusief matras en kussen) voor u. Het is hierbij belangrijk om te letten op uw lichaamsvorm en slaaphouding. Matrassen en kussens zijn namelijk verkrijgbaar in allerlei soorten, maten en materialen. Elk materiaal en vorm heeft zijn eigen voordelen. Samen met u kijken we welk product het beste bij u past! Bij De Baat Bedden heeft u 100% slaapgarantie en kunt u uw kussen thuis testen. In onze meubelwinkel bij Echteld leert u zowel over uw interieurstyling als uw slaapgedrag. Vind het perfecte bed voor uw lichaam compleet met bijpassende kameraccessoires.

Woonaccessoires slaapkamer Echteld

De specialisatie van de Baat Bedden zich bevindt in bedden, matrassen, kussens en beddengoed. U vindt in onze showroom dan ook vooral allerlei bedden om uit te proberen. Daarnaast vindt u bij ons ook allerlei meubels die gericht zijn op het bijdragen aan een optimale nachtrust. Koop uw slaapkamermeubels bij ons in alle soorten, maten en materialen. Al de woonaccessoires voor uw slaapkamer in Echteld shopt u in onze prachtige showroom! U zult versteld staan van de ruime keuze aan producten die we aanbieden in onze showroom. Wij hopen u snel in onze showroom te ontmoeten. Uiteraard voorzien wij u hier graag van de beste adviezen. Heeft u vragen over onze meubelwinkel of wilt u meer over weten over een product? Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie. We helpen u graag verder bij het uitzoeken van zowel uw bed en woonaccessoires voor de slaapkamer. Tot gauw bij De Baat Bedden, de meubelwinkel van Echteld!

Winkelen in de Agave

De Baat Bedden is gevestigd in De Agave. In het pand van De Agave zijn meerdere ondernemers gevestigd. Met alles onder één dak ontvangt u hier een totaal unieke winkelervaring. U vindt hier zowel meubels, accessoires, bloemen en planten. Ook kunt u hier terecht voor sfeer- en kleuradvies. Kom langs in de Agave in Beneden-Leeuwen en ontvang persoonlijk adviezen op het gebied van styling en slapen.