Meubelwinkel Druten

Welkom in onze meubelwinkel vanuit Druten! U zit bij De Baat Bedden goed als u op zoek bent naar interieur voor uw nieuwe huis in de regio Druten of als u uw kamer opnieuw gaat inrichten. Maak een afspraak bij onze meubelwinkel Druten! De Baat Bedden heeft een conceptstore in Beneden Leeuwen, waar u inspiratie op kunt doen voor uw hele huis. We zijn gespecialiseerd in bedden en slapen, maar in onze meubelwinkel Druten vindt u nog veel meer dan dat. In onze showroom vindt u ook kasten, stoelen, planten en kapstokken en nog veel meer. Bovendien is De Baat Bedden gevestigd in De Agave, waar u nog veel meer meubelwinkels vindt om inspiratie op te doen en om prachtige meubelen te kopen. Profiteer van ons ruime assortiment aan bedden, matrassen, kussens en dekbedden. Doe ook inspiratie op voor uw slaapkamerstijl én geniet het advies van een De Baat-slaapexpert. Kom langs in Beneden Leeuwen om uw nieuwe slaapkamer in te richten. Ook als u in bijvoorbeeld Wamel of Maurik woont, is onze meubelwinkel een uitstekende keuze om uw bed en inrichting uit te komen kiezen.

Meubels Druten kopen


De specialisatie van de Baat Bedden bevindt zich in bedden, matrassen, kussens en beddengoed. U vindt in onze showroom dan ook vooral allerlei bedden om uit te proberen. Daarnaast vindt u bij ons ook allerlei meubels die gericht zijn op een optimale nachtrust. Koop uw slaapkamermeubels bij ons in alle soorten, maten en materialen. Bij ons doet u bovendien ook inspiratie voor de inrichting van uw slaapkamer of huis in het algemeen. Vind bij ons uw nieuwe kasten, stoelen, kapstokken en allerlei andere accessoires om uw slaapkamer of huis mee af te maken. Neem onze setting over met uw eigen twist en u bent klaar! In de meubelwinkel van De Baat Bedden kunt u voor uw huis in Druten de mooiste bedden met bijbehorende slaapwaren en meubels kopen in een trendy stijl!

Meubelwinkel De Baat Bedden

Wilt u graag het perfecte bed shoppen bij De Baat Bedden? Wilt u uw slaapkamer opnieuw inrichten? Naast een heleboel bedden en meubels, vindt u ook onze slaapexperts in de showroom. Zij helpen u graag verder bij het vinden van het juiste bed (inclusief matras en kussen) voor u. Hierbij is het belangrijk om te letten op uw lichaamsvorm en slaaphouding. Matrassen en kussens zijn namelijk verkrijgbaar in allerlei soorten, maten en materialen. Samen met u kijken we welk product het beste bij u past! Bij De Baat Bedden heeft u 100% slaapgarantie en kunt u uw kussen thuis testen. Onze meubelwinkel, wat ook uw beddenwinkel in Druten is, leert u over uw interieurstyling en slaapgedrag.

Woonaccessoires slaapkamer Druten

Al uw woonaccessoires voor uw slaapkamer in Druten shopt u in onze prachtige showroom! U zult versteld zijn van de ruime keuze en producten in onze showroom. Wij hopen u snel in onze showroom te ontmoeten. Uiteraard voorzien wij u daar graag van de beste adviezen. Heeft u vragen over onze meubelwinkel of wilt u ergens meer over weten? Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie. We helpen u graag verder bij het uitzoeken van zowel uw bed en woonaccessoires voor de slaapkamer. Tot gauw bij De Baat Bedden, de meubelwinkel van Druten!