Meubelwinkel Druten

Bij onze meubelwinkel zit jij vanuit Druten goed als je op zoek bent naar interieur voor je nieuwe huis in de regio Druten of als je jouw kamer opnieuw gaat inrichten. Maak een afspraak bij onze meubelwinkel Druten! De Baat Bedden heeft een conceptstore in Beneden Leeuwen, waar je inspiratie op kunt doen voor je hele huis. We zijn gespecialiseerd in bedden en slapen, maar in onze meubelwinkel Druten vind je ook kasten, stoelen, planten en kapstokken. Bovendien is De Baat Bedden gevestigd in De Agave, waar je nog veel meer meubelwinkels vindt om inspiratie op te doen en prachtige meubelen te kopen. Profiteer van ons ruime assortiment aan bedden, matrassen, kussens en dekbedden, doe inspiratie op voor jouw slaapkamerstijl én geniet het advies van een slaapexpert. Kom gauw langs in Beneden Leeuwen om jouw nieuwe slaapkamer in te richten.

Meubelwinkel showroom

Je vindt bij ons in de showroom van onze meubelwinkel voor jou uit Druten allerlei meubelen die gericht zijn op nachtrust. De Baat Bedden is gespecialiseerd in bedden, matrassen, kussens en beddengoed. We verkopen dan ook ledikanten, boxsprings, matrassen en kussens van allerlei materialen en maten en uiteraard het leukste beddengoed. Ook kun je bij ons kasten, stoelen, kapstokken en allerlei accessoires kopen om jouw slaapkamer af te maken. Bij ons doe je direct inspiratie op voor meubelcombinaties en leuke styling, doordat De Baat Bedden is opgezet als conceptstore. Neem onze setting over met jouw eigen twist en je bent klaar! In de meubelwinkel van De Baat Bedden kun je voor jouw huis in Druten de mooiste bedden met bijbehorende slaapwaren en meubels kopen in een trendy stijl!

Slaapexperts Druten

Ben jij op zoek naar het perfecte bed? Wil je jouw slaapkamer opnieuw inrichten? Naast een heleboel bedden en meubels in onze showroom, vind je er ook onze slaapexperts. Zij helpen jou graag verder bij het vinden van het juiste bed (inclusief matras en kussen) voor jou. Hierbij is het belangrijk om te letten op je lichaamsvorm en slaaphouding. Matrassen en kussens zijn namelijk verkrijgbaar in allerlei soorten, maten en materialen. Bij De Baat Bedden heb je 100% slaapgarantie en kun je je kussen thuis testen. In onze meubelwinkel in Druten leer je over jouw interieurstyling en slaapgedrag. Kom dus gauw langs!

Contact meubelwinkel

Heb je vragen over onze meubelwinkel of wil je ergens meer over weten? Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie. We helpen je graag verder bij het uitzoeken van je meubels en zullen zo snel mogelijk reageren. Tot gauw bij De Baat Bedden, de meubelwinkel Druten!