Meubelwinkel Druten

Ben je op zoek naar interieur voor je nieuwe huis in de regio Druten of ga je je kamer herinrichten? De Baat Bedden heeft een conceptstore in Beneden Leeuwen, waar je inspiratie op kunt doen voor je hele huis. We zijn gespecialiseerd in bedden en slapen, maar bij ons vind je ook kasten, stoelen, planten en kapstokken. Bovendien is De Baat Bedden gevestigd in De Agape, waar je nog veel meer meubelwinkels vindt om inspiratie op te doen en prachtige meubelen te kopen. Kom gauw langs in Beneden Leeuwen om jouw nieuwe interieurstyling te regelen.

Meubelwinkel showroom

In onze showroom vind je met name meubelen die gericht zijn op slapen en allerlei accessoires daaromheen. De Baat Bedden heeft echter een conceptstore, wat betekent dat je niet puur voor de meubelen winkelt, maar ook inspiratie op kunt doen terwijl je de meubelen bekijkt. Ze zijn eigenlijk geplaatst in een bepaalde setting, waardoor je direct een beeld krijgt hoe een meubelstuk in een kamer past. We hebben daarom niet enkel keuze uit boxsprings en ledikanten, maar ook voor bijvoorbeeld kasten, stoelen of kapstokken zit je bij ons op de juiste plek.

Slaapexperts Druten

Ga je je slaapkamer herinrichten en ben je op zoek naar het perfecte bed? Bij De Baat Bedden vind je slaapexperts die je graag helpen bij het vinden van jouw bed. Daarbij letten zij op je slaaphouding en lichaamsvorm in combinatie met het soort matras en kussen. De Baat Bedden biedt jou 100% slaapgarantie. Bovendien kun je thuis je kussen testen. Kom gauw langs in onze meubelwinkel in regio Druten om te leren over je interieurstyling en slaapgedrag!

Contact meubelwinkel

Heb je vragen over onze meubelwinkel of wil je ergens meer over weten? Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie. We helpen je graag verder bij het uitzoeken van je meubels en zullen zo snel mogelijk reageren.