Meubelwinkel Dreumel

Shop de mooiste en beste meubels in onze meubelwinkel vanuit Dreumel. Bij De Baat Bedden vindt u de hele inrichting voor uw slaapkamer én krijgt u slaapadvies van onze experts. Zo slaapt u zeker een stuk lekkerder in uw nieuwe huis of in uw opgeknapte slaapkamer. Bij ons bent u op de juiste plek voor inspiratie voor uw slaapkamerinterieur en het verkrijgen van slaapadvies.


Shop vanuit de hele omgeving van Tiel bij De Baat Bedden! We helpen u graag verder bij het uitzoeken van uw nieuwe inrichting en geven u bovendien uitstekend slaapadvies. Tot gauw in onze showroom.

Slaapadvies Dreumel

Bij het krijgen van een optimale nachtrust is het belangrijk om rekening te houden met de vorm van uw kussen en matras. Verder is het erg belangrijk om een slaaproutine te hebben en in een donkere kamer te zijn. Vermijd verder het nuttigen van suikers en cafeïne voor het slapen gaan en zorg voor regelmatige lichaamsbeweging. Zo slaapt u heerlijk in Dreumel!


Door slaapadvies en de jarenlange ervaring van ons slaapexperts weten we als geen ander hoeveel baat ook u hebt bij goed slapen. Samen zoeken we een geschikt bed en matras uit onze collectie voor u uit, waarbij we letten op wensen, lichaamsvorm en lichaamshouding.


Maak gebruik van het advies van De Baat Bedden vanuit uw woonplaats Dreumel. Onze bedden van verschillende merken zoals Steel & Stockings brengen veel sfeer in uw slaapkamer!

Bed kopen Dreumel

Schaf uw nieuwe bed aan in onze showroom in Beneden-Leeuwen, op slechts een kleine afstand vanaf Dreumel. Onze vestiging in De Agave zorgt ervoor dat u ook direct bij andere meubelwinkels uw inspiratie kunt opdoen als u gaat verhuizen of uw huis wilt vernieuwen. 

Profiteer van onze conceptstore met volledig ingerichte proefkamers. 

Zoek dus samen met onze experts het beste bed uit in onze Beddenwinkel Dreumel. Tot snel bij De Baat Bedden!