Meubelwinkel Boven-Leeuwen

Zoekt u nieuwe interieur ideeën voor uw nieuwe huis? Gaat u uw slaapkamer herinrichten? Bent u benieuwd hoe u uw huis leuker en gezelliger kunt aankleden? In onze meubelwinkel Boven-Leeuwen vindt u allerlei verschillende meubels en doet u direct inspiratie op voor de stijl van uw nieuwe huis. Wij als meubelwinkel Boven-Leeuwen zijn gespecialiseerd in slapen en bedden, waardoor u bij ons dus al uw inspiratie opdoet voor slaapkamerinrichting met kasten, planten en andere stylingsproducten. Ook voor slaapadvies zit u echter goed bij De Baat Bedden! De Baat Bedden is gevestigd in De Agave in Beneden Leeuwen, een plek waar u allerlei verschillende interieur gerelateerde winkels bij elkaar vindt. Kom dus eens langs bij onze meubelwinkel Boven-Leeuwen om uw nieuwe meubels aan te schaffen in stijl. De Baat Bedden is bereikbaar vanuit allerlei plaatsen in de regio, zoals ook Druten, Lienden en Ingen.


Landelijke meubels Boven-Leeuwen

Als geen ander is het aan De Baat Bedden bekend: u hebt baat bij goed slapen! Goed slapen lukt enkel wanneer u lekker ontspannen bent en dat lukt het beste op een heerlijk matras en kussen in een slaapkamer met een mooie stijl die bij u past. Wanneer u dus heerlijk weg kunt dromen in een kamer met prachtige landelijke meubels, doet u er goed aan om te profiteren van allerlei verschillende soorten bedden in landelijke stijl in onze meubelwinkel in Boven-Leeuwen. Bovendien vindt u in onze beddenwinkel ook nog eens de beste matrassen, kussens en dekbedden! Kom bij ons uw ledikanten, boxsprings, donzen kussens, wollen dekens en nog veel meer artikelen en materiaalsoorten aanschaffen. Doe uw voordeel met een gesprek met een van onze experts bij het uitzoeken van uw landelijke bed, kussen en matras. Leer in een bezoek aan onze winkel alles over de combinatie van uw slaaphouding en lichaamsvorm met het juiste soort matras, kussen en bed. Bij De Baat Bedden hebt u 100% slaapgarantie! Bovendien kunt u uw kussen thuis testen. Profiteer van het slaapadvies van de experts in onze showroom en probeer direct de verschillende bedden, matrassen en kussens uit. Voor persoonlijk, maatwerk slaapadvies zit u goed bij onze meubelwinkel Boven-Leeuwen!

Meubels Boven-Leeuwen

U zit in onze meubelwinkel Boven-Leeuwen op de juiste plek voor slaapadvies, maar ook voor de beste meubelinspiratie met lage prijzen. Aangezien onze showroom is opgezet als een conceptstore, shopt u bij ons niet enkel een bed, maar kunt u een hele stijl zien. U kunt zo de inrichting van uw slaapkamer helemaal bij ons shoppen! Shop met plezier van onze nieuwe én meubels en bedden in sale. Van kasten en planten tot het beddengoed en inspiratie voor het kleurtje op de muur. Bij ons vindt u kasten, kapstokken, stoelen en al wat accessoires meer. Maak het plaatje van uw slaapkamer compleet in onze meubelwinkel Boven-Leeuwen!


Meubels kopen Boven-Leeuwen

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw slaapkamer of wilt u meer weten over De Baat Bedden? Onze meubelwinkel is ook uw beddenwinkel in Boven-Leeuwen. Wilt u een vraag stellen aan onze experts over onze meubels of een adviesgesprek aanvragen? Neem dan zeker contact met ons op voor meer informatie. De experts van onze meubelwinkel Boven-Leeuwen staan graag voor u klaar bij het uitzoeken van het perfecte bed voor u. Tot snel bij De Baat Bedden!