Meubelwinkel Boven-Leeuwen

Ben je op zoek naar interieur ideeën voor jouw nieuwe huis? Ga je je slaapkamer herinrichten? Ben je benieuwd hoe je jouw huis leuker kunt aankleden? In onze meubelwinkel Boven-Leeuwen vind je allerlei verschillende meubels en doe je direct inspiratie op voor de stijl van jouw nieuwe huis. Wij als meubelwinkel Boven-Leeuwen zijn gespecialiseerd in slapen en bedden, waardoor je bij ons dus al je inspiratie opdoet voor slaapkamerinrichting met kasten, planten en andere stylingsproducten. Ook voor slaapadvies zit je echter goed bij De Baat Bedden! De Baat Bedden is gevestigd in De Agave in Beneden Leeuwen, een plek waar je allerlei verschillende interieur gerelateerde winkels bij elkaar vindt. Kom dus eens langs bij onze meubelwinkel Boven-Leeuwen om jouw nieuwe meubels aan te schaffen in stijl.

Meubelwinkel showroom

Bij De Baat Bedden weten we het als geen ander: jij hebt baat bij goed slapen! Profiteer in onze meubelwinkel in Boven-Leeuwen van allerlei verschillende soorten bedden, matrassen, kussens en dekbedden. Je vindt in onze meubelwinkel ledikanten, boxsprings, donzen kussens, wollen dekens en nog veel meer artikelen en materiaalsoorten. Profiteer van een gesprek met een van onze experts bij het uitzoeken van jouw bed, kussen en matras. Leer in een bezoek aan onze winkel alles over de combinatie van jouw slaaphouding en lichaamsvorm met het juiste soort matras, kussen en bed. Bij De Baat Bedden heb je 100% slaapgarantie! Bovendien kun je je kussen thuis testen. Profiteer van het slaapadvies van de experts in onze showroom en probeer direct de verschillende bedden, matrassen en kussens uit. Voor persoonlijk, maatwerk slaapadvies zit je goed bij onze meubelwinkel Boven-Leeuwen!

Meubelinspiratie Boven-Leeuwen

Naast slaapadvies van onze experts vind je bij ons ook het plezier van onze conceptstore in de showroom van onze meubelwinkel Boven-Leeuwen. We presenteren al onze meubels in stijl, zodat je direct inspiratie op kunt doen voor de inrichting van jouw interieur. Naast bedden vind je in onze conceptstore ook kasten, kapstokken, stoelen en allerlei accessoires voor de slaapkamer. Zo kun je zien welke planten je kunt combineren bij je interieur en doe je inspiratie op voor beddengoed. Kom gauw langs in onze showroom voor een compleet plaatje van je nieuwe slaapkamer!

Contact meubelwinkel Boven-Leeuwen

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw slaapkamer of wil je meer weten over De Baat Bedden? Wil je een vraag stellen over onze meubels of een adviesgesprek aanvragen? Neem dan zeker contact met ons op voor meer informatie. De experts van onze meubelwinkel Boven-Leeuwen staan graag voor je klaar bij het uitzoeken van het perfecte bed voor jou. Tot snel bij De Baat Bedden!