Meubelwinkel Boven Leeuwen

Ben je op zoek naar interieur ideeën voor jouw nieuwe huis? Ga je je slaapkamer herinrichten? In onze meubelwinkel Boven Leeuwen vind je allerlei verschillende meubels en doe je direct inspiratie op voor de stijl van jouw nieuwe huis. De Baat Bedden is gevestigd in De Agave in Beneden Leeuwen, een plek waar je allerlei verschillende interieur gerelateerde winkels bij elkaar vindt. Kom dus eens langs bij onze meubelwinkel Boven Leeuwen om jouw nieuwe meubels aan te schaffen in stijl.

Meubelwinkel showroom

De meubelwinkel van De Baat Bedden is gespecialiseerd in slapen, dus onze experts kunnen je helpen bij het aanschaffen van het perfecte bed voor jou. We kunnen jou voorzien van slaapadvies en helpen je het beste bed te vinden in onze meubelwinkel Boven Leeuwen. We weten als geen ander dat jij namelijk baat hebt bij goed slapen! In onze showroom vind je allerlei verschillende bedden met verschillende matrassen en kussens, die elk gemaakt zijn voor een verschillende lichaamsvorm en lichaamshouding. De Baat Bedden biedt 100% slaapgarantie. Bovendien kun je thuis je kussen testen. Voor persoonlijk, maatwerk advies zit je goed bij onze meubelwinkel Boven Leeuwen!

Inspiratie meubilair Boven Leeuwen

In de showroom van onze meubelwinkel Boven Leeuwen vind je naast slaapadvies van onze experts ook het plezier van onze conceptstore. We presenteren al onze meubels in stijl, zodat je direct inspiratie op kunt doen voor de inrichting van jouw interieur. Naast bedden vind je daarnaast in onze conceptstore ook kasten, kapstokken, stoelen en allerlei accessoires voor de slaapkamer. Zo kun je zien welke planten leuk zijn in de stijl en doe je inspiratie op voor beddengoed. Kom gauw langs in onze showroom voor een compleet plaatje van je nieuwe slaapkamer!

Contact meubelwinkel Boven Leeuwen

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw slaapkamer of wil je meer weten over De Baat Bedden? Neem dan zeker contact met ons op voor meer informatie. De experts van onze meubelwinkel Boven Leeuwen staan graag voor je klaar bij het uitzoeken van het perfecte bed voor jou. Tot snel bij De Baat Bedden!