Meubelwinkel Beneden Leeuwen

Wil jij inspiratie opdoen voor jouw meubilair, voor de inrichting van je huis? Ben je op zoek naar de beste slaapkamerinrichting? De conceptstore van De Baat Bedden is daarvoor de perfecte plek! We bieden onze diensten specifiek aan voor slaapgerelateerde zaken en hebben dan ook vooral bedden en slaapkamerinrichtingen in onze meubelwinkel Beneden Leeuwen. De stijl van onze conceptstore kun je echter wel overnemen in de rest van je huis. We hebben dan ook een aantal ideeën opgezet in onze showroom, waarbij we andere meubelen gecombineerd hebben met onze bedden. De Baat Bedden is bovendien gevestigd in de Agave, waar je nog veel meer winkels vindt die gericht zijn op interieur en wonen. Kortom, bij ons in de meubelwinkel Beneden Leeuwen moet je zijn voor jouw nieuwe huis of slaapkamer. Kom dus gauw langs in onze showroom!

Meubelwinkel showroom

Je vindt bij De Baat Bedden een showroom, opgezet als een conceptstore. Dit betekent niet alleen dat je in onze meubelwinkel in Beneden Leeuwen kunt voelen hoe onze bedden liggen en kunt zien hoe onze meubels er in het echt uitzien, maar ook dat je direct inspiratie op kunt doen voor de styling van je ruimte. We hebben onze bedden al voor jou gecombineerd met leuke kasten, stoelen of accessoires voor in je slaapkamer! Zo heb je bij het kopen van je nieuwe bed direct een idee hoe je jouw slaapkamer één leuk geheel maakt. Kom vooral langs als je benieuwd bent en graag inspiratie opdoet voor de vernieuwing van je inrichting! Onze showroom in de meubelwinkel Beneden Leeuwen staat voor je klaar. Profiteer van slaapadvies en meubelinspiratie in één!

Meubelwinkel slaapadvies

Zoals hierboven al even kort werd benoemd, is onze meubelwinkel Beneden-Leeuwen niet alleen de juiste plek voor het opdoen van inspiratie voor je slaapkamerinrichting, maar adviseren onze slaapexperts je ook graag over de keuze voor een bed. Aan de hand van je slaaphouding en lichaamsvorm kunnen we je uitstekend helpen bij het bepalen van de beste materiaalsoorten van je matras en kussen. Verder gaat het om je voorkeur voor ledikant of bijvoorbeeld boxspring welk bed je uitkiest. De Baat Bedden biedt je 100% slaapgarantie. Ook kun je thuis jouw kussen testen! Wist je dat je humeur en prestaties aanzienlijk kunnen verbeteren als je een betere nachtrust hebt? Kom dus gauw langs in Beneden Leeuwen om daarvan te profiteren!

Contact meubelwinkel Beneden Leeuwen

Ben je benieuwd naar onze meubelwinkel Beneden Leeuwen? Maak dan nu een afspraak om ook direct maatwerk advies te ontvangen. Als je vragen hebt over de mogelijkheden of ergens meer over wilt weten, aarzel niet om contact met ons op te nemen. We staan graag voor je klaar en zullen zo snel mogelijk reageren. Tot gauw in onze meubelwinkel Beneden Leeuwen!