Meubelwinkel Beneden Leeuwen

De conceptstore van De Baat Bedden is de perfecte plek om inspiratie op te doen voor jouw meubilair. Specifiek voor de slaapkamer bieden wij onze diensten aan, maar daarbij hebben we ook allerlei ideeën opgezet in onze showroom voor jouw huis in het algemeen. De Baat Bedden is bovendien gevestigd in de Agape, waar je nog veel meer winkels vindt die gericht zijn op interieur en wonen. Kortom, the place to be voor jouw nieuwe huis of slaapkamer!


Meubelwinkel showroom

Onze showroom in Beneden Leeuwen is opgezet als conceptstore. Dit houdt in dat alles er is ingericht volgens een bepaalde stijl. Bij ons koop je dus eigenlijk niet enkel een meubel, maar kun je ook inspiratie opdoen hoe je jouw kamer er leuk uit laat zien. Zo hebben we bedden in alle soorten en maten, maar kun je ook stoelen, kapstokken, plantenbakken en kasten bij ons vinden. Kom vooral langs als je benieuwd bent en graag inspiratie opdoet voor de vernieuwing van je vertrekken!

Meubelwinkel slaapadvies

Bij De Baat Bedden kun je naast het opdoen van inspiratie ook profiteren van de kennis van onze slaapexperts. Omdat wij als meubelwinkel gespecialiseerd zijn in bedden, weten we alles over goed slapen. Zo kunnen we je advies geven over het soort bed dat geschikt is voor jou aan de hand van je houding tijdens het slapen en kun je bij ons alle bedden uitproberen. Daarnaast kun je thuis je kussens testen en heb je 100% slaapgarantie bij ons! 

Contact meubelwinkel Beneden Leeuwen

Ben je benieuwd naar onze meubelwinkel Beneden Leeuwen? Kom dan snel een keer langs. Als je vragen hebt over de mogelijkheden of ergens meer over wilt weten, aarzel niet om contact met ons op te nemen. We staan graag voor je klaar en zullen zo snel mogelijk reageren.