Meubelwinkel Beneden Leeuwen

Wilt u inspiratie opdoen voor uw meubilair, voor de inrichting van uw huis? Bent u op zoek naar de beste slaapkamerinrichting? De conceptstore van De Baat Bedden is daarvoor de perfecte plek! We bieden onze diensten specifiek aan voor slaapgerelateerde zaken en hebben dan ook vooral bedden en slaapkamerinrichtingen in onze meubelwinkel Beneden Leeuwen. De stijl van onze conceptstore kunt u echter wel overnemen in de rest van uw huis. We hebben dan ook een aantal ideeën opgezet in onze showroom, waarbij we andere meubelen gecombineerd hebben met onze bedden. De Baat Bedden is bovendien gevestigd in de Agave, waar u nog veel meer winkels vindt die gericht zijn op interieur en wonen. Kortom, bij ons in de meubelwinkel Beneden Leeuwen moet u zijn voor uw nieuwe huis of slaapkamer. Kom dus gauw langs in onze showroom!

Landelijke meubels Beneden-Leeuwen

Bij De Baat Bedden vindt u een showroom, opgezet als conceptstore. Dit maakt onze beddenmeubelwinkel erg uniek. Bij ons voelt u niet enkel hoe je bed ligt, maar kunt u ook zien hoe u deze op de meest trendy manier combineert met andere meubelen, met behang en met bijvoorbeeld een mooi schilderij. In onze showroom vindt u de allerleukste meubel- en kleurencombinaties klaargezet voor u, zodat u direct geïnspireerd kunt worden door de stijl. Maak één leuk geheel van uw huis met de inspiratie van De Baat Bedden. Kom snel langs voor de allerbeste inspiratie, als u benieuwd bent naar onze geweldige bedden en het allerbeste slaapadvies van de regio. De showroom van onze meubelwinkel in Beneden-Leeuwen staat voor u klaar. Doe ook direct inspiratie op in de andere winkels gevestigd in De Agave. Profiteer van slaapadvies en meubelinspiratie in één!

Outlet meubels Beneden-Leeuwen

Zoals hierboven al even kort werd benoemd, is onze meubelwinkel Beneden-Leeuwen niet alleen de juiste plek voor het opdoen van inspiratie voor uw slaapkamerinrichting, maar adviseren onze slaapexperts u ook graag over de keuze voor een bed. Daarnaast heeft onze meubelwinkel Beneden-Leeuwen ook altijd wel outlet meubels te koop. Ook kunt u hiervoor uitstekend terecht bij de andere winkels in De Agave, waar De Baat Bedden gevestigd is. De andere winkels in onze omgeving focussen ook allemaal op interieur en meubelen, waardoor u in één uitje uw hele huis klaar kunt hebben!

Bij De Baat Bedden kunnen we u verder aan de hand van uw slaaphouding en lichaamsvorm uitstekend helpen bij het bepalen van de beste materiaalsoorten van uw matras en kussen. Verder gaat het om uw voorkeur met betrekking tot bedsoort, dus of u voor ledikant of bijvoorbeeld boxspring kiest.


De Baat Bedden biedt u 100% slaapgarantie. Ook kunt u thuis uw kussen testen! Wist u dat uw humeur en prestaties aanzienlijk kunnen verbeteren als u een betere nachtrust hebt? Kom dus gauw langs in Beneden Leeuwen om daarvan te profiteren! We hopen u snel te kunnen helpen met ons uitstekende slaapadvies en kwalitatieve materiaal.

Contact

Bent u benieuwd naar onze meubelwinkel Beneden Leeuwen? Maak dan nu een afspraak om ook direct maatwerk advies te ontvangen en uw woonaccessoires te shoppen. Als u vragen hebt over de mogelijkheden of ergens meer over wilt weten, aarzel niet om contact met ons op te nemen. We staan graag voor u klaar en zullen zo snel mogelijk reageren. Tot gauw in onze meubelwinkel Beneden Leeuwen!