Beddenwinkel

Beddenwinkel van de regio


Wij als De Baat Bedden zijn gespecialiseerd in slaapcomfort. U hebt namelijk baat bij goed slapen! De Baat Bedden is dé beddenwinkel van de regio, met keuze uit allerlei verschillende bedden, matrassen, kussens en accessoires. Doordat we een conceptstore zijn, bieden we allerlei inspiratie voor uw slaapkamerinrichting. Bij ons vind u dus niet alleen een geweldig bed, maar ook de perfecte nachtkastjes en ander meubilair om uw slaapkamer mee te transformeren. Uiteraard helpen onze slaapexperts u graag bij het uitzoeken van het beste bed voor u. Het kiezen van een goed bed is namelijk niet zo eenvoudig als het klinkt. Elk lichaam heeft een andere houding en andere behoeften. Onze slaapexperts helpen u hier graag bij!

Is De Baat Bedden een meubelwinkel of een beddenwinkel?


De Baat Bedden is een unieke combinatie van bedden- en meubelwinkel. Doordat we zijn gevestigd in de Agave en een conceptstore zijn, kunt u bij ons ook uitstekend inspiratie opdoen voor de aankleding van uw huis of het verder inrichten van uw slaapkamer. Bij ons koopt u dus ook van allerlei meubels en woonaccessoires! Bij ons profiteert u van uitstekend slaapadvies van jarenlange experts en tegelijkertijd geniet u bij De Baat Bedden van een inspirerende omgeving.


U hebt baat bij goed slapen en bij een goede slaapkamerstyling, zodat het een plek is waar u helemaal tot rust komt en waar u zich volledig op uw gemak voelt. Van harte welkom!

Meubelwinkel van de regio


De Baat Bedden is gespecialiseerd in slaapcomfort, maar in samenwerking met de Agave bieden we ook allerlei meubels in ons assortiment aan. Niet alleen voor uw slaapkamer, maar bij ons kunt u uw hele huis opnieuw inrichten. Daardoor zijn wij dé meubelwinkel van de regio. Wat zoekt u immers nog meer dan alle expertise en adviezen rondom slapen in combinatie met hippe (design)meubelen en coole stylingsideeën? Uw nachtrust verbeteren én uw huis verfraaien met stijlvolle meubels doet uw bij De Baat Bedden! Ontdek onze uniek benadering van stijlvol wonen.


Wij leveren vele meubels in dorpen/steden als:

Contact met een beddenwinkel

Bent u benieuwd naar onze unieke meubelwinkel? Maak dan een afspraak om direct maatwerk advies te ontvangen en uw woonaccessoires te shoppen. Als u vragen hebt over de mogelijkheden of ergens meer over wilt weten, aarzel niet om contact met ons op te nemen. We staan graag voor u klaar en zullen zo snel mogelijk reageren. Tot gauw in onze meubelwinkel Beneden Leeuwen!

Advies op maat

100% Slaapgarantie

Thuis je kussen testen

Compleet en veelzijdig