Beddenwinkel

Beddenwinkel van de regio


Wij als De Baat Bedden zijn gespecialiseerd in slaapcomfort. U hebt namelijk baat bij goed slapen! De Baat Bedden is dé beddenwinkel van de regio, met keuze uit allerlei verschillende bedden, matrassen, kussens en accessoires. Doordat we een conceptstore zijn, bieden we allerlei inspiratie voor uw slaapkamerinrichting. Daarnaast helpen onze slaapexperts u graag bij het uitzoeken van het beste bed voor u. 


Wij leveren vele bedden in dorpen/steden als:

Is De Baat Bedden een meubelwinkel of een beddenwinkel?


De Baat Bedden is een unieke combinatie van bedden- en meubelwinkel. Doordat we zijn gevestigd in de Agave en een conceptstore zijn, kunt u bij ons ook uitstekend inspiratie opdoen voor de aankleding van uw huis of het inrichten van uw slaapkamer. Bij ons koopt u dus ook van allerlei meubels! Bij ons profiteert u van uitstekend slaapadvies van jarenlange experts en tegelijkertijd geniet u bij De Baat Bedden van een inspirerende omgeving. 


U hebt baat bij goed slapen en bij een goede slaapkamerstyling, zodat het een plek is waar u helemaal tot rust komt en waar u zich volledig op uw gemak voelt. Van harte welkom!

Advies op maat

100% Slaapgarantie

Thuis je kussen testen

Compleet en veelzijdig