Beddenwinkel Winssen

Als u een maatwerk bed dat precies bij u past wilt kopen, zit u in onze beddenwinkel Winssen goed. De Baat Bedden is een beddenwinkel bij u in de omgeving, die uitstekend slaapadvies geeft en de leukste inrichtingsideeën deelt met haar klanten. In onze prachtige conceptstore vertellen onze slaapexperts u met plezier over de materialen en vormen van verschillende matrassen en kussens. Verbeter uw humeur en prestaties door te profiteren van ons slaapadvies en te genieten van een betere nachtrust!


Onze beddenwinkel in Beneden-Leeuwen is vlakbij allerlei verschillende dorpen in de regio, waaronder Winssen. Profiteer van onze leuke conceptstore en van de goede slaapadviezen.

Beddenwinkel Winssen showroom


Kom in onze showroom langs om met eigen ogen de kwaliteit van onze bedden te zien en de bedden uit te proberen. Bovendien kunt u dan direct zien hoe groot een bepaald bed nu in werkelijkheid is en hoe de kleuren combineren. Het is echt een must om uw bed in het echt te hebben gezien en geprobeerd voordat u deze aanschaft. 

Bij De Baat Bedden ontvangt u 100% slaapgarantie nadat u maatwerk slaapadvies hebt ontvangen. We informeren u graag over welke materialen en vormen qua matras en kussen het beste passen bij uw lichaamsvorm en slaaphouding. Op deze manier slaapt u op de meest comfortabele wijze en kunt u overdag het beste functioneren. 


Wanneer u op zoek bent naar een leuke aankleding van de slaapkamer, bent u bij De Baat Bedden ook op de juiste plek. Doordat onze showroom Winssen is opgezet als een conceptstore, vindt u bij ons allerlei leuke soorten meubelcombinaties en krijgt u een idee welke accessoires in de vorm van posters of planten passen bij uw bed. Daarnaast vindt u ook leuke ideeën voor behang of verfkleuren. 


Wanneer u De Baat Bedden in De Agave een bezoekje brengt, bent u in één keer klaar. De andere woonwinkels in De Agave kunnen u namelijk ook uitstekend voorzien van kwalitatieve meubelen en accessoires voor andere ruimtes in uw huis, zoals keukens of woonkamers. Een leuke stijl in het hele huis in Winssen bevordert immers het woongemak. In één uitje vindt u alles waarnaar u op zoek bent. Tot snel in Beneden-Leeuwen bij De Baat Bedden.


Beddenwinkel Winssen assortiment

In onze showroom vindt u een collectie aan de beste merken, waardoor we zeker weten dat we de beste kwaliteit aan u leveren. De Baat Bedden helpt u graag bij het uitzoeken van uw bed vol expertise. Ontvang bij ons dus ook 100% slaapgarantie en test uw kussen thuis. Wij zijn pas tevreden als u tevreden bent! 

Beddenwinkel Winssen bezoek

Kom naar De Baat Bedden voor het beste bed, matras, kussen of het mooiste beddengoed. De Baat Bedden weet als geen ander dat u baat hebt bij goed slapen! Laat u adviseren door onze experts en kies uit onze prachtige collectie. Tot snel in onze beddenwinkel vanuit Winssen!