Beddenwinkel Wijchen

Wilt u graag een bed kopen vanuit Wijchen? In de omgeving van Wijchen zit u helemaal goed bij De Baat Bedden. Wij weten als geen ander dat u baat hebt bij goed slapen. Koop dus een bed bij uw beddenwinkel vanuit Wijchen. Op een half uurtje van Wijchen vindt u De Baat Bedden. De Baat Bedden is gevestigd in de woonboulevard De Agave in Beneden Leeuwen. Bij ons bent u op de juiste plek voor inspiratie voor uw slaapkamerinterieur en het verkrijgen van slaapadvies. Met een ruim assortiment bedden van onder andere Steel & Stockings slaagt u zeker bij ons in de winkel.


Vanuit een heleboel omringende dorpen kunt u bij De Baat Bedden uitstekend uw bed kopen en de beste interieurinspiratie opdoen. Zo ook vanuit Tiel of Beuningen, een dorp dat op ongeveer tien minuten rijafstand van Wijchen ligt.

Slaapadvies Wijchen

Wie wil er nu niet heerlijk slapen en een optimale nachtrust krijgen? Er zijn verschillende factoren waar u rekening mee dient te houden om dit te realiseren. Zo is een slaaproutine erg belangrijk om ritme te krijgen en sneller in slaap te vallen. Dat houdt in dat u steeds op hetzelfde tijdstip opstaat en naar bed gaat. Daarnaast is een rustige, stille, donkere omgeving van belang. Probeer een aantal uur voor het slapen gaan geen suikers en/of cafeïne te nuttigen en uw telefoon, laptop of ander scherm weg te leggen. Hierdoor krijgen uw hersenen de kans om alvast in ruststand te gaan. Zorg ook voor regelmatige lichaamsbeweging die bij voorkeur vroeg op de dag of in de middag plaatsvindt. Met onze slaaptips weet u zeker dat u helemaal relaxed naar bed kunt gaan in een prachtige slaapkamer. Voor meer slaapadvies in Wijchen kunt u bij onze slaapexperts terecht. Wij helpen u graag verder!

Bed kopen Wijchen

Doe inspiratie op voor uw bed vanuit Wijchen in de Agave en bij De Baat Bedden op de eerste verdieping. Koop uw bed in onze beddenwinkel in Beneden Leeuwen en maak het compleet door ook direct accessoires te scoren. Kom de sfeer proeven in onze showroom met volledig ingerichte proefkamers. De slaapexperts van De Baat Bedden geven u slaapadvies op basis van onder andere uw lichaamsvorm en lichaamshouding in bed. Samen met onze experts zoekt u het bed uit dat het beste bij u past. Shop vanuit Wijchen in onze prachtige showroom en conceptstore. We hopen u snel te ontmoeten in de showroom van onze conceptstore.