Beddenwinkel Wijchen

Koop een bed bij beddenwinkel in Wijchen aan de woonboulevard. Op een half uurtje van Wijchen Nijmegen vindt u De Baat Bedden. De Baat Bedden is gevestigd in De Agave in Beneden Leeuwen. Bij ons bent u op de juiste plek voor inspiratie voor uw slaapkamerinterieur en het verkrijgen van slaapadvies. Met een ruim assortiment bedden van onder andere Steel & Stockings slaagt u zeker bij ons in de winkel.


Vanuit een heleboel omringende dorpen kunt u bij De Baat Bedden uitstekend uw bed kopen en de beste interieurinspiratie opdoen. Zo ook vanuit Beuningen, een dorp dat op ongeveer tien minuten rijafstand van Wijchen ligt.

Slaapadvies Wijchen

Er zijn verschillende factoren waar u rekening mee dient te houden om lekker te slapen en een optimale nachtrust te krijgen. Zo is slaaproutine erg belangrijk om ritme te krijgen en sneller in slaap te vallen. Daarnaast is een stille, donkere omgeving van belang. Probeer voor het slapen gaan geen suikers en/of cafeïne te nuttigen en zorg voor regelmatige lichaamsbeweging.

Bed kopen Wijchen

Doe inspiratie op in de Agave en bij De Baat Bedden op de 1e verdieping. Koop uw bed in onze beddenwinkel in Beneden Leeuwen en maak het compleet door ook direct accessoires te scoren. Kom sfeer proeven in onze showroom met volledig ingerichte proefkamers. 

De slaap experts van De Baat Bedden geven u slaapadvies op basis van lichaamsvorm en lichaamshouding in bed. Samen met onze experts zoekt u het beste bed uit voor uw situatie.