Beddenwinkel Wamel

Bent u op zoek naar een nieuw bed? Koop dan een bed dat perfect bij u past in onze beddenwinkel Wamel! Als u goed slaapt, verbeteren uw humeur en prestaties. Bij De Baat Bedden weten we dat u baat hebt bij goed slapen. Onze experts kunnen u dan ook goed helpen met maatwerk advies voor u in Wamel. Zo koopt u het matras, kussen en bed dat goed bij u passen. Naast de kleur en grootte van het bed is de vorm van uw lichaam heel belangrijk bij het kiezen van een bed. Neem gauw een kijkje in onze showroom in Beneden-Leeuwen. 


Bent u op zoek naar een beddenwinkel die wat dichterbij bij uw woonplaats in de buurt is? De Baat Bedden is goed bereikbaar vanuit allerlei verschillende plekken! Wamel ligt vlakbij Dreumel, waar vandaan u ook uitstekend bij ons een bed kunt komen kopen. We helpen u graag met het vervoer!

Beddenwinkel Wamel advies

Breng een bezoek aan onze showroom: onze experts kunnen u helpen bij het kiezen van uw nieuwe bed. Niet alleen zijn er namelijk allerlei verschillende soorten kussens, u kunt ook kiezen uit verschillende matrassen en onderstellen. Zo zijn er matrassen van allerlei verschillende materialen, zoals bijvoorbeeld latex, traagschuim en koudschuim. Het is handig om in de showroom te zijn om een bed in het echt te zien qua kleur en grootte. Daarnaast kunt u echter ook proberen hoe het bed ligt. Kom daarom zeker langs in de showroom van onze beddenwinkel Wamel voor het uitzoeken van uw bed!

Bed kopen Wamel

Krijg 100% slaapgarantie als u uw bed koopt bij onze beddenwinkel voor Wamel! Bovendien kunt u uw eigen kussen thuis testen, zodat u zeker weet dat uw kussen en bed bij u passen. Alleen als u dit een tijdje uitprobeert, kunt u dat namelijk zeker weten. Dan hebt u 100% slaapgarantie en kunt u ook uw kussen thuis testen. Alleen als u een tijdje op bed ligt, kunt u namelijk weten of het bed bij u past. Profiteer van een goede nachtrust door gauw naar onze showroom te komen en te luisteren naar het slaapadvies van onze experts. We helpen u graag verder en zullen u adviseren bij het aanschaffen van uw bed.

Beddenwinkel Wamel showroom

Hebt u vragen over onze producten of wilt u meer weten over de mogelijkheden? Neem dan zeker contact met ons op voor meer informatie. De contactmogelijkheden staan weergegeven op de website. We helpen u graag verder bij het aanschaffen van uw bed. Kom snel naar onze showroom in Beneden-Leeuwen, uw beddenwinkel Wamel!