Beddenwinkel Tiel

Als geen ander weten wij bij De Baat Bedden hoeveel baat u kunt hebben bij een goed matras en bed. Bij De Baat Bedden profiteert u van kwaliteit! Als u op zoek bent naar een bed dat perfect voor u geschikt is, kom dan zeker eens een kijkje nemen in onze showroom. Met trots presenteren we de mooiste bedden van de beste merken in onze beddenwinkel voor regio Tiel. We kunnen u helpen met het vinden van uw matras en bed, waarbij u ruime keus hebt uit allerlei verschillende merken en maten. Onze adviseurs begeleiden u graag door de showroom om samen met u te ontdekken wat optimaal werkt voor u. Niet voor niets is een goed bed een investering in jezelf! 

Beddenwinkel Tiel assortiment

Bij de beddenwinkel van De Baat Bedden hebben we een ruim assortiment van allerlei verschillende merken, maten en stijlen. We verkopen ook verschillende categorieën aan spullen. We verkopen alles wat met bedden te maken heeft! Zo zitten in ons assortiment niet alleen matrassen en bedden, maar ook kussens, beddengoed en dekbedden. Overigens bieden we bedden ook aan in verschillende uitvoeringen: of u nu een boxspring of een ledikant wilt: bij ons zit u goed. Kom daarom zeker langs in de showroom van onze beddenwinkel Tiel om een indruk te krijgen van de verschillende mogelijkheden, zodat u een optimale slaaphouding kunt krijgen in uw bed.

Beddenwinkel Tiel showroom

In onze gezellig en stijlvol aangeklede showroom van onze beddenwinkel Tiel kunt u een goede indruk krijgen hoe u uw slaapkamer mooi kunt maken. Daarnaast kunt u uiteraard voelen hoe de bedden en matrassen liggen en krijgt u er een goed idee bij hoe groot deze zijn. We bieden advies op maat en hebben een 100% slaapgarantie regeling. Daarnaast kunt u uw kussen thuis testen. Bij het kiezen van een kussen kan ook nog meer komen kijken dan u denkt. Er zijn allerlei verschillende soorten kussens. Waar de een baat heeft bij een neksteun kussen, vindt de ander een opschudbaar kussen bijvoorbeeld lekker slapen.

Bezoeken beddenwinkel Tiel

Kom gauw langs in onze beddenwinkel in Beneden-Leeuwen voor advies op maat bij uw slaaphouding. Zeker als u klachten hebt bij het slapen, is het erg belangrijk om ons te raadplegen. Alleen dan kunt u zo snel mogelijk weer een goede houding vinden tijdens het slapen. De Baat Bedden staat graag voor u klaar en heeft keuze uit een ruim assortiment aan merken!