Beddenwinkel Tiel

Als geen ander weten wij bij De Baat Bedden hoeveel baat u kunt hebben bij een goed matras en bed. Bij uw beddenwinkel Tiel profiteert u van kwaliteit! Als u op zoek bent naar een bed dat perfect voor u geschikt is, kom dan zeker eens een kijkje nemen in onze showroom. Met trots presenteren we de mooiste bedden van de beste merken in onze beddenwinkel voor regio Tiel. We kunnen u helpen met het vinden van uw matras en bed, waarbij u ruime keus hebt uit allerlei verschillende merken en maten. Onze adviseurs begeleiden u graag door de showroom om samen met u te ontdekken wat optimaal werkt voor u. Niet voor niets is een goed bed een investering in jezelf! 

Beddenwinkel Tiel assortiment

In onze beddenwinkel Tiel vindje een ruim assortiment aan allerlei verschillende merken, maten en stijlen. Van boxsprings en ledikanten tot kussens en van kasten tot planten: bij ons zit je goed voor alles rondom slapen! Je vind bij ons verschillende categorieën aan spullen rondom bedden en slapen. Of je dus op zoek bent naar een goed matras of een compleet nieuwe slaapkamer wilt: bij De Baat Bedden zit je goed. Om een indruk te krijgen van de verschillende mogelijkheden kun je langskomen in de showroom van onze beddenwinkel Tiel om een indruk te krijgen van de verschillende mogelijkheden, zodat u uw slaapkamer helemaal in orde kunt maken en kunt gaan profiteren van een optimale slaaphouding.


Maak bovendien goed gebruik van de adviezen van onze slaapexperts in onze beddenwinkel Tiel, want zij weten alles over de juiste houding als je ligt en hoe jouw lichaamsvorm zich combineert met een matras of kussen. Kom snel langs in onze conceptstore en profiteer van de kennis van onze experts!

Beddenwinkel Tiel showroom

In de gezellig en stijlvol aangeklede showroom van onze beddenwinkel Tiel kunt u een goede indruk krijgen hoe u uw slaapkamer mooi kunt maken. We zijn namelijk een conceptstore, waar u veel inspiratie kunt opdoen voor stijlen en combinaties. Daarnaast kunt u uiteraard voelen hoe de bedden en matrassen liggen en krijgt u er een goed idee bij hoe groot deze zijn. Onze experts bieden u advies op maat, zodat u profiteert van uw bezoekje aan onze beddenwinkel Tiel. Daarnaast hebben we een 100% slaapgarantie regeling!

U kunt uw kussen thuis testen, want ook bij het kiezen van een kussen kan ook nog meer komen kijken dan u wellicht denkt. Er zijn allerlei verschillende soorten kussens. Waar de een baat heeft bij een neksteun kussen, vindt de ander een opschudbaar kussen bijvoorbeeld lekker slapen.

Bezoeken beddenwinkel Tiel

Kom gauw langs in onze beddenwinkel in Beneden-Leeuwen voor advies op maat bij uw slaaphouding. Zeker als u klachten hebt bij het slapen, is het erg belangrijk om ons te raadplegen. Alleen dan kunt u zo snel mogelijk weer een goede houding vinden tijdens het slapen. De Baat Bedden staat graag voor u klaar en heeft keuze uit een ruim assortiment aan merken!