Beddenwinkel Tiel

Als geen ander weten wij bij De Baat Bedden hoeveel baat u kunt hebben bij een goed matras en bed. Bij uw beddenwinkel Tiel profiteert u van kwaliteit! Als u op zoek bent naar een bed dat perfect voor u geschikt is, kom dan zeker eens een kijkje nemen in onze showroom. Met trots presenteren we de mooiste bedden van de beste merken in onze beddenwinkel voor regio Tiel. We kunnen u helpen met het vinden van uw matras en bed, waarbij u ruime keus hebt uit allerlei verschillende merken en maten. Onze adviseurs begeleiden u graag door de showroom om samen met u te ontdekken wat optimaal werkt voor u. Investeren in een goed bed is investeren in uzelf! 

Beddenwinkel Tiel assortiment

Kom in onze beddenwinkel Tiel langs voor een ruim assortiment aan allerlei verschillende stijlen, merken en maten. Of u nu ledikanten, kussens, boxsprings, kasten of planten zoekt: bij De Baat Bedden zit u goed voor alle meubelen en artikelen rondom slapen! Richt uw slaapkamer in door een kijkje te nemen in onze showroom. U vindt bij ons allerlei categorieën aan matrassen, bedden en andere artikelen. Kom langs in de showroom van onze beddenwinkel Tiel om een goede indruk te krijgen van alle verschillende mogelijkheden. Op die manier kunt u uw slaapkamer helemaal in orde maken en profiteren van een optimale slaaphouding.


In onze showroom krijgt u namelijk de beste slaapadviezen van onze slaapexperts! Zij weten alles over de juiste slaaphouding, de combinatie van lichaamsvorm en matras of kussen en de materiaalsoorten die passen bij uw slaapgedrag. Profiteer van de kennis van onze experts door snel langs te komen in onze conceptstore! De Baat Bedden is uitstekend bereikbaar vanuit Tiel en omliggende dorpen, zoals Dreumel en Wamel

Beddenwinkel Tiel showroom

In de gezellig en stijlvol aangeklede showroom van onze beddenwinkel Tiel kunt u een goede indruk krijgen hoe u uw slaapkamer mooi kunt maken. We zijn namelijk een conceptstore, waar u veel inspiratie kunt opdoen voor stijlen en combinaties. Daarnaast kunt u uiteraard voelen hoe de bedden en matrassen liggen en krijgt u er een goed idee bij hoe groot deze zijn. Onze experts bieden u advies op maat, zodat u profiteert van uw bezoekje aan onze beddenwinkel Tiel. Daarnaast hebben we een 100% slaapgarantie regeling! U kunt uw kussen dus thuis testen, want ook bij het kiezen van een kussen komt meer kijken dan u wellicht denkt. Er zijn namelijk allerlei verschillende soorten kussens. Waar de ene persoon baat heeft bij een kussen met neksteun, vindt de ander een opschudbaar kussen bijvoorbeeld veel prettiger slapen.

Bezoeken beddenwinkel Tiel

Kom gauw langs in onze beddenwinkel in Beneden-Leeuwen voor advies op maat bij uw slaaphouding. Zeker als u klachten hebt bij het slapen, is het erg belangrijk om ons te raadplegen. Alleen dan kunt u zo snel mogelijk weer een goede houding vinden tijdens het slapen. De Baat Bedden staat graag voor u klaar en heeft keuze uit een ruim assortiment aan merken!