Beddenwinkel Maurik

Ben je op zoek naar een perfect bed voor jou in de regio Maurik? De Baat Bedden heeft een showroom in Beneden-Leeuwen en is gevestigd in De Agape, waardoor je bij een bezoek aan onze beddenwinkel direct inspiratie op kunt doen voor andere delen van je huis. Onze beddenwinkel verkoopt niet alleen bedden, matrassen en kussens, maar ook beddengoed en leuke slaapkameraccessoires. Zo kun je bij ons in de conceptstore ook direct inspiratie opdoen voor je slaamkamerstyling! 

Bed kopen Maurik

Bij De Baat Bedden weten we als geen ander dat je baat hebt bij goed slapen. Wist je dat een goede nachtrust een aanzienlijk verbeterd effect heeft op je humeur en prestaties? Daarom letten onze slaapexperts bij het geven van persoonlijk slaapadvies en het uitzoeken van een matras, kussen en bed onder andere op de vorm van je lichaam en je slaaphouding. We houden rekening met deze dingen om een matras uit te kunnen kiezen dat aansluit op jouw behoeften. Daarnaast bieden we je 100% slaapgarantie en kun je thuis je kussen testen.

Showroom De Baat Bedden

In onze showroom in Beneden-Leeuwen kun je niet alleen kijken of het bed praktisch en mooi is qua vorm, grootte en kleur. Je kunt ook testen of het bed lekker ligt en rondkijken in onze aangeklede slaapkamers met allerlei mooie stylingsproducten en luxe accessoires. Onze experts helpen je bij het bezoeken van onze showroom graag aan informatie. Je kunt altijd op ons afstappen als je een vraag hebt.

Contact beddenwinkel Maurik

Van te voren al een vraag aan ons? Neem zeker contact met ons op via een van de contactmogelijkheden voor meer informatie. We staan graag voor je klaar bij het uitzoeken van een nieuw bed. Tot gauw in onze showroom!