Beddenwinkel Maurik

Bent u op zoek naar een perfect bed voor u in de regio Maurik? De Baat Bedden heeft een showroom in Beneden-Leeuwen en is gevestigd in De Agave, waardoor u bij een bezoek aan onze beddenwinkel direct inspiratie op kunt doen voor andere delen van uw huis. Bij De Baat Bedden krijgt u slaapadvies van onze experts en kunt u allerlei verschillende bedden, matrassen en kussens uitproberen en beddengoed met uw eigen ogen zien. Verder verkopen we in onze beddenwinkel niet alleen slaap gerelateerde producten, maar ook leuke slaapkameraccessoires, kasten, stoelen en planten. Zo kunt u bij ons in de conceptstore ook direct inspiratie opdoen voor uw slaapkamerstyling!


De showroom van De Baat Bedden is uitstekend bereikbaar vanuit verschillende dorpen die rondom Beneden-Leeuwen liggen, zoals Lienden. Dit dorp ligt op slechts een kwartiertje rijafstand vanaf Maurik.

Bed kopen Maurik

Bij De Baat Bedden als uw beddenwinkel Maurik weten we als geen ander dat u baat hebt bij goed slapen. Wist u dat een goede nachtrust een aanzienlijk verbeterend effect heeft op uw humeur en prestaties? Daarom letten onze slaapexperts bij het geven van persoonlijk slaapadvies en het uitzoeken van een matras, kussen en bed onder andere op de vorm van uw lichaam en uw slaaphouding. We houden rekening met deze dingen om een matras uit te kunnen kiezen dat aansluit op uw behoeften. Daarnaast bieden we u 100% slaapgarantie en kunt u thuis uw kussen testen. Kom dus gauw langs in de showroom van onze beddenwinkel Maurik voor een persoonlijk advies.

Showroom De Baat Bedden

In onze showroom in Beneden-Leeuwen kunt u niet alleen kijken of het bed praktisch en mooi is qua vorm, grootte en kleur. U kunt ook testen of het bed lekker ligt en rondkijken in onze aangeklede slaapkamers met allerlei mooie stylingsproducten en luxe accessoires. Onze experts helpen u bij het bezoeken van onze showroom graag aan informatie. U kunt altijd op ons afstappen als u een vraag hebt. Omdat De Baat Bedden een conceptstore is, kunt u bovendien direct inspiratie opdoen voor een prachtige stijl in uw huis! 

Contact beddenwinkel Maurik

Van te voren al een vraag aan ons als uw slaapexperts in Maurik? Neem zeker contact met ons op via een van de contactmogelijkheden voor meer informatie. We staan graag voor u klaar bij het uitzoeken van een nieuw bed en zullen zo snel mogelijk reageren. Tot gauw in onze showroom!