Beddenwinkel Maurik

Ben je op zoek naar een perfect bed voor jou in de regio Maurik? De Baat Bedden heeft een showroom in Beneden-Leeuwen en is gevestigd in De Agave, waardoor je bij een bezoek aan onze beddenwinkel direct inspiratie op kunt doen voor andere delen van je huis. Bij De Baat Bedden krijg je slaapadvies van onze experts en kun je allerlei verschillende bedden, matrassen en kussens uitproberen en beddengoed met je eigen ogen zien. Verder verkopen we in onze beddenwinkel niet alleen slaap gerelateerde producten, maar ook leuke slaapkameraccessoires, kasten, stoelen en planten. Zo kun je bij ons in de conceptstore ook direct inspiratie opdoen voor je slaapkamerstyling! 

Bed kopen Maurik

Bij De Baat Bedden als jouw beddenwinkel Maurik weten we als geen ander dat je baat hebt bij goed slapen. Wist je dat een goede nachtrust een aanzienlijk verbeterend effect heeft op je humeur en prestaties? Daarom letten onze slaapexperts bij het geven van persoonlijk slaapadvies en het uitzoeken van een matras, kussen en bed onder andere op de vorm van je lichaam en je slaaphouding. We houden rekening met deze dingen om een matras uit te kunnen kiezen dat aansluit op jouw behoeften. Daarnaast bieden we je 100% slaapgarantie en kun je thuis je kussen testen. Kom dus gauw langs in de showroom van onze beddenwinkel Maurik voor een persoonlijk advies.

Showroom De Baat Bedden

In onze showroom in Beneden-Leeuwen kun je niet alleen kijken of het bed praktisch en mooi is qua vorm, grootte en kleur. Je kunt ook testen of het bed lekker ligt en rondkijken in onze aangeklede slaapkamers met allerlei mooie stylingsproducten en luxe accessoires. Onze experts helpen je bij het bezoeken van onze showroom graag aan informatie. Je kunt altijd op ons afstappen als je een vraag hebt. Omdat De Baat Bedden een conceptstore is, kun je bovendien direct inspiratie opdoen voor een prachtige stijl in jouw huis! 

Contact beddenwinkel Maurik

Van te voren al een vraag aan ons als uw slaapexperts in Maurik? Neem zeker contact met ons op via een van de contactmogelijkheden voor meer informatie. We staan graag voor je klaar bij het uitzoeken van een nieuw bed en zullen zo snel mogelijk reageren. Tot gauw in onze showroom!