Beddenwinkel Lienden

Toe aan een nieuw bed of matras? Op zoek naar een beddenwinkel in de omgeving van Lienden? Bij De Baat Bedden zit u goed voor de nieuwe inrichting van uw slaapvertrek. Of u nu gaat verhuizen of een slaapkamer make-over gaat doen: wij helpen u graag verder bij het uitzoeken van het perfecte bed voor u in onze beddenwinkel Lienden. Daarbij letten we er niet alleen op of het bed goed past bij uw interieur, maar wij vinden uw lichaamsvorm en houding nog veel belangrijker. Alleen dan kunt u namelijk een matras en kussen uitzoeken waar u baat bij hebt. Wist u dat uw prestaties en humeur aanzienlijk verbeteren als u een goede nachtrust hebt?


De Baat Bedden is goed bereikbaar vanuit allerlei verschillende dorpen die rondom Lienden liggen. Zo kan het dorp ook bezocht worden vanuit Echteld, dat op slechts tien minuten rijden ligt vanaf Beneden-Leeuwen

Bed kopen Lienden

Bij De Baat Bedden kunt u hét bed kopen dat perfect bij u past. Wij bieden een ruim assortiment aan met allerlei verschillende soorten bedden, matrassen, kussens en beddengoed. Bij ons kunt u dus uiteraard een box spring of ledikant kopen, maar u kunt ook thuis uw kussen testen en u krijgt 100% slaapgarantie. U kunt bij ons kiezen uit onder andere de merken Steel & Stocking, Mahaton, Hypnos, Pullman, Polypreen, Texeler, Gilder, Billerbeck, Dauny en AM Products. Kom snel langs in onze beddenwinkel Lienden en profiteer van ons advies! De Baat bedden is gevestigd in De Agave, waardoor u direct bij andere winkels langs kunt om de styling van uw hele huis aan te pakken. 

Showroom beddenwinkel Lienden

Neem ook zeker een kijkje in onze showroom in Beneden-Leeuwen. Zo kunt u direct uw bed testen bij ons en ontvang u meer informatie over welk soort bed geschikt is voor u. Daarnaast kunt u direct rondkijken in onze conceptstore om inspiratie op te doen voor stijlen en kleuren. Kom naar onze showroom voor een gesprek met een expert en krijg daarbij persoonlijk slaapadvies van onze slaapexperts! Tot snel bij De Baat Bedden, uw beddenwinkel Lienden!

Contact beddenwinkel Lienden

Heeft u een vraag over onze beddenwinkel of over de mogelijkheden? Neem dan zeker contact met ons op via een van de contactmogelijkheden. We helpen u graag verder bij het uitzoeken van uw perfecte bed en zullen zo snel mogelijk reageren.