Beddenwinkel Lienden

Toe aan een nieuw bed of matras? Op zoek naar een beddenwinkel in de omgeving van Lienden? Bij De Baat Bedden zit je goed voor de nieuwe inrichting van jouw slaapvertrek. Of je nu gaat verhuizen of een slaapkamer make-over gaat doen: wij helpen je graag verder bij het uitzoeken van het perfecte bed voor jou in onze beddenwinkel Lienden. Daarbij letten we er niet alleen op of het bed goed past bij jouw interieur, maar wij vinden jouw lichaamsvorm en houding nog veel belangrijker. Alleen dan kun je namelijk een matras en kussen uitzoeken waar jij baat bij hebt. Wist je dat je prestaties en humeur aanzienlijk verbeteren als je een goede nachtrust hebt?

Bed kopen Lienden

Bij De Baat Bedden kun je het bed kopen dat perfect bij jou past. We bieden een ruim assortiment aan met allerlei verschillende soorten bedden, matrassen, kussens en beddengoed. Bij ons kun je dus uiteraard een box spring of ledikant kopen, maar je kunt ook thuis je kussen testen en je krijgt 100% slaapgarantie. Je kunt bij ons kiezen uit onder andere de merken Steel & Stocking, Mahaton, Hypnos, Pullman, Polypreen, Texeler, Gilder, Billerbeck, Dauny en AM Products. Kom snel langs in onze beddenwinkel Lienden en profiteer van ons advies! De Baat bedden is gevestigd in De Agave, waardoor je direct bij andere winkels langs kunt om de styling van je hele huis aan te pakken. 

Showroom beddenwinkel Lienden

Neem ook zeker een kijkje in onze showroom in Beneden-Leeuwen. Zo kun je direct je bed testen bij ons en ontvang je meer informatie over welk soort bed geschikt is voor jou. Daarnaast kun je direct rondkijken in onze conceptstore om inspiratie op te doen voor stijlen en kleuren. Kom naar onze showroom voor een gesprek met een expert en krijg daarbij persoonlijk slaapadvies van onze slaapexperts! Tot snel bij De Baat Bedden, jouw beddenwinkel Lienden!

Contact beddenwinkel Lienden

Heb je een vraag over onze beddenwinkel of over de mogelijkheden? Neem dan zeker contact met ons op via een van de contactmogelijkheden. We helpen je graag verder bij het uitzoeken van jouw perfecte bed en zullen zo snel mogelijk reageren.