Beddenwinkel Kerkdriel

Shop uw bed en slaapkamerinterieur bij uw beddenwinkel Kerkdriel! De Baat Bedden is gevestigd in De Agave in Beneden Leeuwen. U vindt hier allerlei winkels die gericht zijn op het interieur van huizen. Perfect dus als u bijna gaat verhuizen, uw meubels versleten zijn of u gewoon toe bent aan een nieuwe stijl in uw huis. Onze beddenwinkel is gespecialiseerd in slapen, waardoor u bij ons op de juiste plek bent voor inspiratie voor slaapkamerinterieur en het krijgen van slaapadvies. 


Profiteer van de prachtige showroom en het beste advies van onze slaapexperts vanuit allerlei dorpen die rondom De Baat Bedden liggen. Zo is onze showroom ook vanuit bijvoorbeeld Dreumel, dat op een kwartiert rijden vanaf Kerkdriel ligt, uitstekend bereikbaar. 

Bed kopen Kerkdriel

Koop uw bed in onze beddenwinkel Kerkdriel en doe direct inspiratie op voor de accessoires en andere meubelen in de slaapkamer! We hebben in onze showroom allerlei kleine slaapkamertjes ingericht waar u de bedden kunt uitproberen en kunt zien welke kasten, planten, gordijnen of verfkleuren mooi staan bij bepaalde bedden. Geef uw eigen twist aan onze conceptstore en u bent in één bezoek klaar met uw slaapkamerinrichting! Tot snel in onze showroom.

Slaapadvies Kerkdriel

Onze slaapexperts baseren hun slaapadvies op uw lichaamsvorm en lichaamshouding in bed. De verschillende materialen van matrassen en kussens zijn wijs om te gebruiken bij verschillende vormen en houdingen. Samen met onze experts zoekt u dus het beste bed uit voor uw situatie! Kies zelf of u een boxspring of ledikant wilt en krijg bovendien 100% slaapgarantie. Thuis uw kussen uitproberen en ervaren hoort ook op het lijstje met mogelijkheden bij De Baat Bedden. Profiteer dus van onze slaapkennis en optimaliseer uw prestaties en humeur door uw slaap te verbeteren.