Beddenwinkel Ingen

Zoekt u het perfecte bed voor u en uw lichaam? Onze experts weten als geen ander dat het hebben van de juiste nachtrust uw prestaties en humeur overdag verbetert. U hebt baat bij goed slapen! Zoek uw bed daarom uit met hulp van een expert van De Baat Bedden. Het is daarbij belangrijk om op een aantal zaken te letten. Zo is de vorm van uw lichaam van grote invloed op het soort bed dat bij u past. En uw bed moet natuurlijk goed in uw slaapkamer passen! Luister met een gespitst oor naar de adviezen van onze specialisten, die u alles kunnen vertellen over kussens, matrassen en bedonderstellen. Met de hulp van De Baat Bedden slaapt u binnenkort (nóg) beter!

Beddenwinkel Ingen showroom

U kunt het beste langskomen in onze showroom voor een goede impressie van onze bedden en van de mogelijkheden die er zijn. In de showroom van onze beddenwinkel Ingen krijgt u namelijk een beeld van de kleur en grootte van het bed en kunt u bovendien voelen hoe het ligt én onze experts om advies vragen over matrasvormen en kussens. Daarnaast is onze showroom mooi aangekleed, zodat u direct een indruk krijgt van de styling die mogelijk is bij een bed.


Daarnaast lopen in onze showroom van de beddenwinkel Ingen onze slaapexperts rond. Profiteer van hun slaapadviezen en koop uw bed in onze beddenwinkel Ingen! Ook vanuit bijvoorbeeld Eck en Wiel, dat slechts vijf minuten rijden is vanaf Ingen, is onze beddenwinkel in Beneden-Leeuwen uitstekend te bereiken. 

Bed kopen Ingen

U kunt uiteraard pas echt weten of een bed bij u past als u deze uitgeprobeerd hebt. De Baat Bedden biedt daarom 100% slaapgarantie. We hebben bovendien de mogelijkheid voor u om thuis uw nieuwe kussen te testen. Bezoek dus snel onze winkel in Beneden-Leeuwen om het perfecte bed voor u uit te zoeken. In onze winkel vindt u prachtige bedden voor uw huis in Ingen. Profiteer zo snel mogelijk van een goede nachtrust door gebruik te maken van ons advies. Als u onze winkel bezoekt, kunt u bovendien direct een mooi dekbed en goed beddengoed meenemen. Voorlopig kunt u vooruit!

Contact beddenwinkel Ingen

Wilt u meer weten over de mogelijkheden die er zijn of heeft u ergens een vraag over? Neem zeker contact met ons op via een van de contactmogelijkheden op onze website. Wij als beddenwinkel Ingen helpen u graag verder bij het uitzoeken van uw bed! De Baat Bedden: Baat bij goed slapen!