Beddenwinkel Ingen

Wil jij het perfecte bed bij jou en je lichaam? Onze experts weten als geen ander dat het hebben van de juiste nachtrust jouw prestaties en humeur overdag verbetert. Jij hebt baat bij goed slapen! Zoek je bed daarom uit met hulp van een expert van De Baat Bedden. Het is daarbij belangrijk om op een aantal zaken te letten. Zo is de vorm van je lichaam van grote invloed op het soort bed dat bij je past. En je bed moet natuurlijk goed in je slaapkamer passen! Luister met een gespitst oor naar de adviezen van onze specialisten, die alles weten over kussens, matrassen en onderstellen. Slaap binnenkort een stuk beter of nóg lekkerder met de hulp van De Baat Bedden.

Beddenwinkel Ingen showroom

Je kunt het beste langskomen in onze showroom voor een goede impressie van onze bedden en van de mogelijkheden die er zijn. In de showroom van onze beddenwinkel Ingen krijg je namelijk een beeld van de kleur en grootte van het bed en kun je bovendien voelen hoe het ligt en onze experts om advies vragen over matrasvorm en kussens. Onze showroom is daarnaast mooi aangekleed, zodat je direct een indruk krijgt van de styling die mogelijk is bij een bed.


Daarnaast lopen in onze showroom van de beddenwinkel Ingen onze slaapexperts rond. Profiteer van hun slaapadviezen en koop jouw bed in onze beddenwinkel Ingen!  Ook vanuit bijvoorbeeld Eck en Wiel, dat slechts vijf minuten rijden is vanaf Ingen, is onze beddenwinkel in Beneden-Leeuwen uitstekend te bereiken. 

Bed kopen Ingen

Je kunt uiteraard pas echt weten of een bed bij jou past als je deze uitgeprobeerd hebt. De Baat Bedden biedt daarom 100% slaapgarantie. We hebben bovendien de mogelijkheid voor jou om thuis je kussen te testen. Bezoek dus snel onze winkel in Beneden-Leeuwen om het perfecte bed voor jou uit te zoeken. In onze winkel vind je prachtige bedden voor jouw huis in Ingen. Profiteer zo snel mogelijk van een goede nachtrust door ons advies te gebruiken. Als je onze winkel bezoekt, kun je bovendien direct een mooi dekbed en goed beddengoed meenemen. Voorlopig ben je klaar!

Contact beddenwinkel Ingen

Wil je meer weten over de mogelijkheden die er zijn of heb je ergens een vraag over? Neem zeker contact met ons op via een van de contactmogelijkheden op onze website. Wij als beddenwinkel Ingen helpen je graag verder bij het uitzoeken van jouw bed! De Baat Bedden: Baat bij goed slapen!