Beddenwinkel Ingen

Op zoek naar een bed dat perfect bij jou en je lichaam past? De Baat Bedden weet als geen ander dat je baat hebt bij goed slapen. Bij het uitzoeken van een bed is het belangrijk om op allerlei zaken te letten. Natuurlijk is het leuk als je bed goed past bij je slaapkamer, maar ook bijvoorbeeld de vorm van je lichaam is van groot belang bij het kiezen van je bed. Je humeur en prestaties kunnen namelijk aanzienlijk verbeteren wanneer je goed slaapt. Bij De Baat Bedden vind je specialisten op het gebied van kussens, matrassen en onderstellen. 

Beddenwinkel Ingen showroom

Voor een goede impressie van de verschillende mogelijkheden die we bieden met betrekking tot het kiezen van een bed, kun je het beste langskomen in onze showroom. Daar kun je namelijk niet alleen zien hoe groot een bed nu eigenlijk is en welke kleur het bed is, maar ook voelen hoe het ligt en overleggen met onze slaapexperts welk soort matras voor u bijvoorbeeld het gunstigst is. Onze showroom is daarnaast mooi aangekleed, zodat je direct een indruk krijgt van de styling die mogelijk is bij een bed. Koop jouw bed in onze beddenwinkel voor Ingen! 

Bed kopen Ingen

Uiteraard kun je pas echt weten of een bepaald bed en kussen goed bij je past als je er een tijd op hebt geslapen. Daarom biedt De Baat Bedden 100% slaapgarantie. Je kunt bovendien thuis je kussen testen! Kom snel naar onze winkel in Beneden-Leeuwen om een geschikt bed uit te zoeken en profiteer zo snel mogelijk van een goede nachtrust. Kies direct een mooi dekbed en goed beddengoed. Voorlopig ben je klaar!

Contact beddenwinkel Ingen

Wil je meer weten over de mogelijkheden die er zijn of heb je ergens een vraag over? Neem zeker contact met ons op via een van de contactmogelijkheden op onze website. Wij als beddenwinkel Ingen helpen je graag verder bij het uitzoeken van jouw bed! De Baat Bedden: Baat bij goed slapen!