Beddenwinkel Ewijk

Bij uw beddenwinkel in Ewijk vindt u uw bed en slaapinterieur. Onze experts helpen u graag bij het uitzoeken van het bed dat het allerbeste bij u past qua materiaal en vorm én qua design. Wij zijn gevestigd in De Agave in Beneden-Leeuwen, wat vlakbij Ewijk is. Vind de inrichting van uw huis en uw beste bed dus vlakbij uw woonplaats door een bezoek te brengen aan onze showroom. Doordat we een conceptstore zijn, kunt u bij ons niet alleen onze bedden uitproberen, maar ziet u direct in welke stijl deze te combineren zijn met andere meubelen en accessoires. 


Kom dus zeker bij ons langs als uw meubels versleten zijn of wanneer u gaat verhuizen. Bij ons vindt u de nieuwe stijl voor uw nieuwe huis! We zijn gespecialiseerd in slapen, dus bij ons als uw beddenwinkel Ewijk bent u op de juiste plek voor uw slaapkamerinterieur en voor uw slaapadvies. Uiteraard kunt u de stijl die u in onze showroom opdoet ook toepassen in de rest van uw huis. Maak gebruik van de prachtige showroom en het beste slaapadvies vanuit allerlei dorpen rondom Beneden-Leeuwen, zoals Ewijk. Ook vanuit Beuningen, Wijchen en Winssen zijn we uitstekend bereikbaar. Tot gauw bij De Baat Bedden!

Bed kopen Ewijk

In onze beddenwinkel Ewijk koopt u uw nieuwe bed. Bij ons is er ruime keuze uit allerlei kwalitatieve merken met de mooiste kleuren en designs. Bovendien hebben we verschillende soorten bedden en ook keuze uit verschillende matrassen en kussens. Onze slaapexperts helpen u graag bij het uitzoeken van de juiste materiaalsoorten en vormen bij uw lichaam en slaaphouding. Probeer de bedden en kussens uit in onze showroom en laat u inspireren door onze meubelcombinaties en kleurstijlen. Zoek de leukste kasten, planten, gordijnen en verfkleuren uit en ben in één bezoek klaar met uw nieuwe inrichting in Ewijk. Tot gauw in onze conceptstore!

Slaapadvies Ewijk

Uw slaapadvies wordt door onze slaapexperts gebaseerd op uw lichaamsvorm en slaaphouding. Er zijn verschillende soorten materialen geschikt voor verschillende houdingen en lichaamsvormen. U zoekt door de hulp van onze experts in te schakelen dus het beste bed uit voor uw situatie. Maak zelf de keuze uit boxspring of ledikant en ontvang 100% slaapgarantie. Bovendien kunt u uw kussen thuis uitproberen bij uw beddenwinkel Ewijk. We hopen u snel te helpen bij het uitzoeken van uw bed en slaapkamerinrichting. Verbeter uw prestaties en humeur door voor een betere nachtrust te zorgen!