Beddenwinkel Ewijk

Uw bed en slaapkamerinterieur vindt u bij uw beddenwinkel in Ewijk. De experts van de beddenwinkel in Ewijk helpen u graag met het uitzoeken van uw bed. We selecteren het bed dat het allerbeste bij u past qua materiaal, vorm én qua design. De Baat Bedden is gevestigd in De Agave in Beneden-Leeuwen, wat vlakbij Ewijk is. De inrichting van uw huis en uw bed kunt u dus vlakbij uw woonplaats vinden door een bezoek te brengen aan onze showroom. Doordat we een conceptstore zijn, kunt u bij ons niet alleen onze bedden uitproberen, maar heeft u de mogelijkheid direct te zien met welke stijl deze te combineren zijn. Zo kunt u uw aankoop compleet maken met andere bijpassende meubelen en accessoires. 


Kom dus zeker in onze beddenwinkel Ewijk langs als uw meubels versleten zijn, u gaat restylen of wanneer u gaat verhuizen. Bij ons vindt u de nieuwe stijl voor uw nieuwe huis! We zijn gespecialiseerd in slapen, dus bij ons als uw beddenwinkel Ewijk bent u op de juiste plek voor zowel uw slaapkamerinterieur als voor uw slaapadvies. Uiteraard kunt u de stijlen die u in onze showroom ziet ook toepassen in uw eigen huis. Maak gebruik van onze prachtige showroom en het beste slaapadvies vanuit allerlei dorpen rondom Beneden-Leeuwen, zoals Ewijk. Maar ook vanuit Beuningen, Wijchen en Winssen zijn we uitstekend bereikbaar.

Bed kopen Ewijk

Uw nieuwe bed koopt u in onze beddenwinkel Ewijk. Bij de Baat Bedden hebben we een uitgebreide selectie van hoogwaardige bedden. We bieden u ruime keuze uit allerlei kwalitatieve merken met de mooiste kleuren en designs. Bovendien hebben we naast verschillende soorten bedden ook keuze uit verschillende soorten matrassen en kussens. Onze slaapexperts vertellen u hier graag meer over en helpen u bij het uitzoeken van de juiste materiaalsoorten en vormen bij uw lichaam en slaaphouding. Probeer de bedden en kussens uit in onze showroom en laat u inspireren door onze meubelcombinaties en kleurstijlen. Zoek de leukste kasten, planten, gordijnen en verfkleuren uit en u bent in één bezoek klaar met een geheel nieuwe inrichting in onze winkel in Ewijk. We hopen u snel te zien in onze conceptstore.

Slaapadvies Ewijk

Dat een goed bed bijdraagt aan een goede nachtrust, wist u wellicht al lang. Maar wist u ook dat uw lichaamsvorm en slaaphouding in grote mate bepalen welk bed het beste bed is voor u? Uw slaapadvies wordt door onze slaapexperts dan ook mede daarop gebaseerd. Matrassen zijn er in verschillende soorten materialen. Elk materiaal is geschikt voor een of meerdere specifieke slaaphoudingen en lichaamsvormen. U zoekt dus, door de hulp van onze experts in te schakelen, het beste bed uit voor uw lichaam. In onze showroom kunt u dat bed vervolgens uitproberen. Maak zelf de keuze uit een boxspring of ledikant en ontvang 100% slaapgarantie. Bovendien kunt u, bij uw beddenwinkel in Ewijk, uw kussen ook thuis uitproberen. Ook hier geldt een 100% slaapgarantie. We hopen u snel te mogen helpen bij het uitzoeken van uw bed en slaapkamerinrichting. Verbeter uw prestaties en uw humeur door te kiezen voor een betere nachtrust met een bed van De Baat Bedden. U heeft baat bij goed slapen.