Beddenwinkel Eck en Wiel

Bij De Baat Bedden vindt u het perfecte bed. We weten namelijk als geen ander dat u baat hebt bij goed slapen. Onze experts helpen u graag bij het uitzoeken van het perfecte bed voor u in onze beddenwinkel Eck en Wiel. Hierbij letten we op uw slaapgedrag en de vorm van uw lichaam. Wanneer u beter slaapt, verbeteren uw prestaties en humeur aanzienlijk. Onze beddenwinkel in de omgeving van Eck en Wiel is dus precies waar u moet zijn. 

Beddenwinkel Eck en Wiel producten

We bieden matrassen, kussens en allerlei soorten en maten bedden aan. Doordat we een showroom hebben, kunnen we direct al onze bedden laten zien en kunt u deze uitproberen. We hebben niet alleen ledikanten, maar ook boxsprings. Deze bedden worden aangeleverd in verschillende kleuren en maten. Onze matrassen en kussens worden gemaakt van allerlei verschillende materialen, zodat er altijd een product bij is dat bij u past. Kom gauw langs in onze beddenwinkel Eck en Wiel om uw bed uit te zoeken!


De showroom van De Baat Bedden is vanuit allerlei omringende dorpen uitstekend bereikbaar, zo ook vanuit bijvoorbeeld Maurik of Ingen.

Beddenwinkel Eck en Wiel showroom

In onze gezellig aangeklede showroom in Beneden-Leeuwen kunt u ons assortiment uitgebreid bekijken. Zo kunt u een goed idee krijgen van de grootte van het bed en hoe het bed ligt. Daarnaast kunt u inspiratie opdoen voor de styling eromheen. We helpen u graag bij het uitzoeken van uw bed in de showroom. Test uw kussen bovendien thuis, zodat u zeker weet dat het een goed kussen is.

Beddenwinkel Eck en Wiel bezoeken

We hopen u snel te zien in de beddenwinkel van De Baat Bedden. Bezoek onze showroom om inspiratie op te doen voor uw slaapkamer en om een geschikt bed, matras en kussen te kopen voor een betere nachtrust. Onze experts staan voor u klaar en bieden 100% slaapgarantie!