Beddenwinkel Eck en Wiel

Bij De Baat Bedden vind je het perfecte bed. We weten namelijk als geen ander dat je baat hebt bij goed slapen. Onze experts helpen je graag bij het uitzoeken van het perfecte bed voor jou in onze beddenwinkel Eck en Wiel. Hierbij letten we op je slaapgedrag en de vorm van je lichaam. Wanneer je beter slaapt, verbeteren je prestaties en humeur aanzienlijk. Onze beddenwinkel in de omgeving van Eck en Wiel is dus precies waar je moet zijn. 

Beddenwinkel Eck en Wiel producten

We bieden matrassen, kussens en allerlei soorten en maten bedden aan. Doordat we een showroom hebben, kunnen we direct al onze bedden laten zien en kun jij deze uitproberen. We hebben niet alleen ledikanten, maar ook boxsprings. Deze bedden worden aangeleverd in verschillende kleuren en maten. Onze matrassen en kussens worden gemaakt van allerlei verschillende materialen, zodat er altijd een product bij is dat bij jou past. Kom gauw langs in onze beddenwinkel Eck en Wiel om jouw bed uit te zoeken!

Beddenwinkel Eck en Wiel showroom

In onze gezellig aangeklede showroom in Beneden-Leeuwen kun je ons assortiment uitgebreid bekijken. Zo kun je een goed idee krijgen van de grootte van het bed en hoe het bed ligt. Daarnaast kun je inspiratie opdoen voor de styling eromheen. We helpen je graag bij het uitzoeken van jouw bed in de showroom. Test je kussen bovendien thuis, zodat je zeker weet dat het een goed kussen is.

Beddenwinkel Eck en Wiel bezoeken

We hopen je snel te zien in de beddenwinkel van De Baat Bedden. Bezoek onze showroom om inspiratie op te doen voor je slaapkamer en om een geschikt bed, matras en kussen te kopen voor een betere nachtrust. Onze experts staan voor je klaar en bieden 100% slaapgarantie!