Beddenwinkel Echteld

Koop een bed bij uw slaapspeciaalzaak en beddenwinkel Echteld. Als u het water oversteekt via de prachtige brug komt u in Beneden Leeuwen bij De Baat Bedden. De Baat Bedden is gevestigd in woonwinkel De Agave in Beneden Leeuwen. Verkrijg slaapadvies van onze beddenspecialisten en doe inspiratie op in onze winkel. Met een ruim assortiment bedden van onder andere Pullman slaagt u zeker bij ons voor uw bed en optimaal slaapcomfort.


Bezoek onze showroom, ook vanuit andere dorpen. Zo is De Baat Bedden ook goed bereikbaar vanuit Wamel, Druten, Dreumel en Ewijk. 

Houten bedden

Zoekt u een houten bed? De Baat Bedden heeft verschillende houten bedden in de showroom staan. Houten bedden zijn stijlvol en overzichtelijk en zorgen voor warmte in de slaapkamer. Kom inspiratie opdoen in onze winkel in Beneden Leeuwen en profiteer van de voordelen. Baat bij goed slapen!

Bedomrandingen

Zoekt u een bedomranding? Een ledikant is vaak voorzien van een bedomranding. Dit kan van hout, maar ook van andere materialen. Steel & Stockings heeft verschillende prachtige bedden die zijn voorzien van bedomranding. Kom eens in onze showroom kijken om uw keuze te maken.

Slaapadviseur

De Baat Bedden, uw slaapadviseur in Echteld. Bent u op zoek naar meer informatie over slapen, waar u op zou moeten letten of een nieuw bed? Onze specialisten helpen u graag verder bij ons in de winkel. Door ons advies op maat komen we samen tot het beste resultaat voor uw nachtrust.

Bij de slaapadviseurs van De Baat Bedden bent u in goede handen. We leiden u rond door onze winkel op zoek naar het bed, boxspring of ledikant dat het beste bij u past. Onze experts geven het beste slaapadvies van de wijde omgeving. We hopen u snel te ontvangen in onze showroom om u te voorzien van slaap- en stijladvies.