Beddenwinkel Druten

Bent u op zoek naar een maatwerk bed in de omgeving van Druten en zoekt u daarom naar een beddenwinkel? De Baat Bedden staat bekend om haar leuke conceptstore, maar ook om de goede adviezen van slaapexperts. Bij ons vindt u ledikanten en boxsprings, matrassen, kussens en beddengoed. Daarmee houdt het echter nog niet op! Ook voor styling en maatwerk slaapadvies zit u bij ons goed.


Uw prestaties en humeur verbeteren aanzienlijk bij een betere nachtrust! Wij van uw beddenwinkel Druten helpen u daarom graag bij het uitzoeken van het beste bed voor u, waarbij we letten op uw slaapgedrag en de vorm van uw lichaam. En die leuke slaapkamerstijl is ook direct geregeld! Maak dus gauw een afspraak bij onze beddenwinkel Druten.


Ook vanuit Winssen, dat op slechts een kwartiertje rijden van Druten ligt, kunt u uw bed bij De Baat Bedden kopen. Graag denken we mee over het vervoer naar uw huis. We hopen u snel te ontmoeten bij De Baat Bedden!

Beddenwinkel Druten showroom


Bezoek onze conceptstore showroom om uw perfecte bed uit te zoeken. Zie de bedden met eigen ogen, ervaar zelf de manier waarop onze matrassen liggen. Kom langs voor al onze producten en hun looks in onze beddenwinkel in Beneden-Leeuwen. Wilt u dus een impressie krijgen van de grootte van een bed, wilt u uw bed testen of weten hoe de kleur in het echt uitkomt? Het is een must om uw bed te hebben gezien en gevoeld voor u uw bed koopt! En bent u nog op zoek naar leuke aankleding van uw slaapkamer? Ook daarvoor vindt u inspiratie in onze beddenwinkel in Druten. Koop de mooiste accessoires, meubels, kasten en stoelen vanuit onze showroom en zie hoe u deze combineert met uw slaapkamerstijl. U vindt uw perfecte bed en slaapkamer styling in één uitje! Tot snel in onze conceptstore. 

Beddenwinkel Druten assortiment

Wij van De Baat Bedden stellen onze collectie samen uit een aantal goede merken. Zo weten we zeker dat we het beste aan u bieden vanuit een ruim assortiment aan matrassen, ledikanten, boxsprings en kussens. Bent u achteraf toch niet blij met uw aankoop? Test zelf uw kussen thuis zodat u zeker weet dat u het juiste kussen koopt! En bovendien, profiteert u van onze 100% slaapgarantie. Zo kunnen we ervoor zorgen dat u tevreden bent als onze klant. Laat u adviseren door onze experts, zodat u een optimale nachtrust hebt. 

Beddenwinkel Druten bezoek

Bent u op zoek naar het beste bed, matras, kussen of het mooiste beddengoed? Bezoek de De Baat Bedden beddenwinkel in Beneden-Leeuwen. U hebt daar meer baat bij dan u wellicht denkt. Met een keuze uit allerlei verschillende merken en soorten kussens, matrassen en bedden en met de hulp van onze experts weet u zeker dat u slaagt. Tot gauw in onze showroom!