Beddenwinkel Druten

Ben jij op zoek naar een maatwerk bed in de omgeving van Druten en zoek je daarom naar een beddenwinkel? De Baat Bedden staat bekend om haar leuke conceptstore, maar ook om de goede adviezen van slaapexperts. Bij ons vind je ledikanten en boxsprings, matrassen, kussens en beddengoed. Daarmee houdt het echter nog niet op! Ook voor styling en maatwerk slaapadvies zit je bij ons goed.

Wist je dat je prestaties en humeur aanzienlijk verbeteren bij een betere nachtrust? Wij van jouw beddenwinkel Druten helpen je daarom graag bij het uitzoeken van het beste bed voor jou, waarbij we letten op je slaapgedrag en de vorm van je lichaam. En die leuke slaapkamerstijl is ook direct geregeld! Maak dus gauw een afspraak bij onze beddenwinkel Druten. 

Beddenwinkel Druten showroom


Ben je benieuwd naar onze producten en hun looks? Wil je graag met eigen ogen zien en voelen hoe onze matrassen, kussens en bedden liggen? Bezoek dan de showroom van onze beddenwinkel in Beneden-Leeuwen. In de showroom van onze beddenwinkel Druten kun je een impressie krijgen van de grootte van de bedden en de manier waarop het bed eruitziet. Daarnaast kun je al onze bedden testen. Bij het uitzoeken van een bed is het namelijk een must om deze in het echt gezien én gevoeld te hebben. De Baat Bedden biedt bedden in allerlei verschillende stijlen, soorten en maten.

Onze beddenwinkel Druten is bovendien een conceptstore, zodat je direct inspiratie opdoet voor de stijl van jouw slaapkamer. Ook voor andere meubelen, zoals kasten en stoelen, zit je bij ons namelijk goed. Zo krijg je een idee van de aankleding van jouw slaapkamer én vind je jouw perfecte bedcombinatie in één uitje.

Beddenwinkel Druten assortiment

De Baat Bedden stelt haar collectie samen uit een aantal goede merken. Op deze manier weten we dat we het beste bieden voor u vanuit een ruim assortiment aan allerlei matrassen, ledikanten, boxsprings, ledikanten en kussens. Bent u achteraf toch niet blij met uw aankoop? Door onze 100% slaapgarantie en onze service dat je zelf thuis je kussen kunt testen, kunnen we ervoor zorgen dat je tevreden bent als onze klant. Laat je adviseren door onze experts, zodat je een optimale nachtrust hebt. 

Beddenwinkel Druten bezoek

Ben je op zoek naar het beste bed, matras, kussen of het mooiste beddengoed? Bezoek de De Baat Bedden beddenwinkel in Beneden-Leeuwen. Je hebt daar meer baat bij dan je wellicht denkt. Met een keuze uit allerlei verschillende merken en soorten kussens, matrassen en bedden en met de hulp van onze experts weet je zeker dat je slaagt. Tot gauw in onze showroom!