Beddenwinkel Druten

Ben jij op zoek naar een maatwerk bed in de omgeving van Druten en zoek je daarom naar een beddenwinkel? De Baat Bedden staat bekend om haar leuke conceptstore, maar ook om de goede adviezen van slaapexperts. Bij ons vind je ledikanten en boxsprings, matrassen, kussens en beddengoed. Daarmee houdt het echter nog niet op! Ook voor styling en maatwerk slaapadvies zit je bij ons goed.

Jouw prestaties en humeur verbeteren aanzienlijk bij een betere nachtrust! Wij van jouw beddenwinkel Druten helpen je daarom graag bij het uitzoeken van het beste bed voor jou, waarbij we letten op je slaapgedrag en de vorm van je lichaam. En die leuke slaapkamerstijl is ook direct geregeld! Maak dus gauw een afspraak bij onze beddenwinkel Druten. 

Beddenwinkel Druten showroom


Bezoek onze conceptstore showroom om jouw perfecte bed uit te zoeken. Zie de bedden met eigen ogen, ervaar zelf de manier waarop onze matrassen liggen. Kom langs voor al onze producten en hun looks in onze beddenwinkel in Beneden-Leeuwen. Wil je dus een impressie krijgen van de grootte van een bed, wil jij jouw bed testen of weten hoe de kleur in het echt uitkomt? Het is een must om jouw bed te hebben gezien en gevoeld voor je jouw bed koopt! En ben je nog op zoek naar leuke aankleding van je slaapkamer? Ook daarvoor vind je inspiratie in onze beddenwinkel in Druten. Koop de mooiste accessoires, meubels, kasten en stoelen vanuit onze showroom en zie hoe je deze combineert met jouw slaapkamerstijl. Je vindt jouw perfecte bed en slaapkamer styling in één uitje! Tot snel in onze conceptstore. 

Beddenwinkel Druten assortiment

Wij van De Baat Bedden stellen onze collectie samen uit een aantal goede merken. Zo weten we zeker dat we het beste aan u bieden vanuit een ruim assortiment aan matrassen, ledikanten, boxsprings en kussens. Bent u achteraf toch niet blij met uw aankoop? Test zelf je kussen thuis zodat je zeker weet dat je het juiste kussen koopt! En bovendien, profiteer van onze 100% slaapgarantie. Zo kunnen we ervoor zorgen dat je tevreden bent als onze klant. Laat je adviseren door onze experts, zodat je een optimale nachtrust hebt. 

Beddenwinkel Druten bezoek

Ben je op zoek naar het beste bed, matras, kussen of het mooiste beddengoed? Bezoek de De Baat Bedden beddenwinkel in Beneden-Leeuwen. Je hebt daar meer baat bij dan je wellicht denkt. Met een keuze uit allerlei verschillende merken en soorten kussens, matrassen en bedden en met de hulp van onze experts weet je zeker dat je slaagt. Tot gauw in onze showroom!