Beddenwinkel Dreumel

Wilt u een maatwerk bed kopen in Dreumel? Zoekt u daarom op een beddenwinkel in die omgeving? Bij De Baat Bedden vindt u een prachtige conceptstore, waar u uw inspiratie kunt opdoen voor trendy slaapkamerinrichting en bovendien de beste adviezen vindt van slaapexperts. We leveren een maatwerk matras, kussen en bedonderstel voor u, zodat u voortaan heerlijk slaapt. Zo verbeteren uw humeur en prestaties! In de conceptstore van De Baat Bedden vindt u leuke ledikanten, boxsprings, matrassen, kussens en beddengoed. Maar ook voor de styling met behulp van planten, kasten, stoelen of kleden zit u bij ons goed. 


Bent u op zoek naar een maatwerk bed in de omgeving van Dreumel en zoek u daarom naar een beddenwinkel? De Baat Bedden staat bekend om haar leuke conceptstore, maar ook om de goede adviezen van slaapexperts. Bij ons vindt u ledikanten en boxsprings, matrassen, kussens en beddengoed. Daarmee houdt het echter nog niet op! Ook voor styling en maatwerk slaapadvies zit u bij ons goed.


Daarnaast is De Baat Bedden bereikbaar vanuit allerlei verschillende dorpen rondom Beneden-Leeuwen. Zo ook vanuit Kerkdriel, dat op ongeveer een kwartiertje rijden vanaf Dreumel ligt.

Beddenwinkel Dreumel showroom


Onze experts helpen u bij het kiezen van het beste bed, waarbij we letten op uw slaapgedrag en de vorm van uw lichaam. Bezoek onze conceptstore showroom om uw perfecte bed uit te zoeken. Zie de bedden met eigen ogen, ervaar zelf de manier waarop onze matrassen liggen. Kom langs voor al onze producten en hun looks in onze beddenwinkel in Beneden-Leeuwen. Wilt u dus een impressie krijgen van de grootte van een bed, wilt u uw bed testen of weten hoe de kleur in het echt uitkomt? Het is een must om uw bed te hebben gezien en gevoeld voor u uw bed koopt!


En die leuke slaapkamerstijl is ook direct geregeld! Als u zoekt naar leuke aankleding van uw slaapkamer, vindt u daarvoor genoeg inspiratie in onze beddenwinkel in Druten. De mooiste meubelen, accessoires, stoelen en bedden vindt u in één uitje bij De Baat Bedden. Koop uw perfecte bed en slaapkamer styling in onze conceptstore. De Baat Bedden is zo ook de meubelwinkel van Dreumel.

Beddenwinkel Dreumel assortiment

De Baat Bedden stelt haar collectie samen uit de beste merken, zodat we zeker weten dat we het beste aan u bieden. We werken vanuit een ruim assortiment aan ledikanten, matrassen, kussens en boxsprings. Test uw matras en kussen thuis en krijg 100% slaapgarantie van De Baat Bedden! Zo zorgen we voor tevreden klanten. Laat u adviseren door onze experts, om een optimale nachtrust te realiseren. 

Beddenwinkel Dreumel bezoek

Het beste bed, matras, kussen of het mooiste beddengoed voor u in Dreumel vindt u bij De Baat Bedden. Ook u hebt namelijk baat van goed slapen! Kies uit onze collectie en laat u adviseren door onze experts. Tot snel in onze beddenwinkel vanuit Dreumel!