Beddenwinkel Dreumel

Wil jij een maatwerk bed kopen in Dreumel? Zoek je daarom op een beddenwinkel in die omgeving? Bij De Baat Bedden vind je een prachtige conceptstore, waar jij jouw inspiratie kunt opdoen voor trendy slaapkamerinrichting en bovendien de beste adviezen vindt van slaapexperts. We leveren een maatwerk matras, kussen en bedonderstel voor jou, zodat je voortaan heerlijk slaapt. Zo verbeteren jouw humeur en prestaties! 

In de conceptstore van De Baat Bedden vind je leuke ledikanten, boxsprings, matrassen, kussens en beddengoed. Maar ook voor de styling met behulp van planten, kasten, stoelen of kleden zit je bij ons goed. 

Ben jij op zoek naar een maatwerk bed in de omgeving van Druten en zoek je daarom naar een beddenwinkel? De Baat Bedden staat bekend om haar leuke conceptstore, maar ook om de goede adviezen van slaapexperts. Bij ons vind je ledikanten en boxsprings, matrassen, kussens en beddengoed. Daarmee houdt het echter nog niet op! Ook voor styling en maatwerk slaapadvies zit je bij ons goed.

Beddenwinkel Dreumel showroom


Onze experts helpen jou bij het kiezen van het beste bed, waarbij we letten op je slaapgedrag en de vorm van je lichaam. Bezoek onze conceptstore showroom om jouw perfecte bed uit te zoeken. Zie de bedden met eigen ogen, ervaar zelf de manier waarop onze matrassen liggen. Kom langs voor al onze producten en hun looks in onze beddenwinkel in Beneden-Leeuwen. Wil je dus een impressie krijgen van de grootte van een bed, wil jij jouw bed testen of weten hoe de kleur in het echt uitkomt? Het is een must om jouw bed te hebben gezien en gevoeld voor je jouw bed koopt!


En die leuke slaapkamerstijl is ook direct geregeld! Als je zoekt naar leuke aankleding van je slaapkamer, vind je daarvoor genoeg inspiratie in onze beddenwinkel in Druten. De mooiste meubelen, accessoires, stoelen en bedden vind je in één uitje bij De Baat Bedden. Koop jouw perfecte bed en slaapkamer styling in onze conceptstore. 

Beddenwinkel Dreumel assortiment

De Baat Bedden stelt haar collectie samen uit de beste merken, zodat we zeker weten dat we het beste aan u bieden. We werken vanuit een ruim assortiment aan ledikanten, matrassen, kussens en boxsprings. Test je matras en kussen thuis en krijg 100% slaapgarantie van De Baat Bedden! Zo zorgen we voor tevreden klanten. Laat je adviseren door onze experts, om een optimale nachtrust te realiseren. 

Beddenwinkel Dreumel bezoek

Het beste bed, matras, kussen of het mooiste beddengoed voor jou in Dreumel vind je bij De Baat Bedden. Ook jij hebt namelijk baat van goed slapen! Kies uit onze collectie en laat je adviseren door onze experts. Tot snel in onze beddenwinkel vanuit Dreumel!