Beddenwinkel Boven-Leeuwen

Wil je een bed kopen dat perfect bij je past in de regio Boven-Leeuwen? De Baat Bedden weet dat jij baat hebt bij goed slapen! Wist je dat je bij een goede nachtrust aanzienlijk verbeterd qua prestaties en humeur? In onze beddenwinkel in Beneden-Leeuwen kun je allerlei verschillende bedden, matrassen, kussens en beddengoed vinden. We helpen je met persoonlijk slaapadvies, waarbij we rekening houden met de vorm van je lichaam en je slaaphouding. 

Showroom beddenwinkel Boven-Leeuwen

Neem gauw een kijkje in onze showroom in Beneden-Leeuwen. Je kunt daar niet alleen testen of je bed lekker ligt, maar ook een idee krijgen van een mogelijke inrichting. We zijn niet voor niets ook een conceptstore: doe bij ons inspiratie op voor jouw styling! Doe je voordeel met de adviezen van de slaapexperts van De Baat Bedden en krijg bovendien 100% slaapgarantie. Samen kijken we naar de vorm van je lichaam en welk soort matras daar het best bij past: latex, koudschuim, traagschuim, etc. Van een bezoek aan onze beddenwinkel in de regio Boven-Leeuwen kun je alleen maar profiteren.  

Mogelijkheden bed kopen

Bij De Baat Bedden kun je niet alleen bedden of kussens kopen, je kunt er je volledige slaapkamer aanschaffen. Ons assortiment biedt boxsprings, ledikanten, matrassen, kussens en beddengoed aan. Daarnaast vind je in onze showroom leuke accessoires om je slaapkamer mee te stylen en kun je inspiratie opdoen voor bijvoorbeeld kleurgebruik. 

Contact beddenwinkel De Baat Bedden

Ben je benieuwd naar onze beddenwinkel of wil je een vraag stellen over de mogelijkheden? Aarzel niet om contact met ons op te nemen via een van de contactmogelijkheden. We helpen je graag verder bij het uitzoeken van het perfecte bed voor u en zullen zo snel mogelijk reageren. Bij De Baat Bedden heeft u gegarandeerde nachtrust!