Beddenwinkel Boven-Leeuwen

Wil je een bed kopen dat perfect bij je past in de regio Boven-Leeuwen? Ben je op zoek naar nieuwe inspiratie voor je slaapkamer of huis? De Baat Bedden weet dat jij baat hebt bij goed slapen en een mooie inrichting! Wist je dat je bij een goede nachtrust aanzienlijk verbeterd qua prestaties en humeur? In onze beddenwinkel in Beneden-Leeuwen kun je allerlei verschillende bedden, matrassen, kussens en beddengoed vinden, waarbij ook aandacht wordt besteed aan de inrichting en meubelcombinaties in de conceptstore. We helpen je bovendien met persoonlijk slaapadvies, waarbij we rekening houden met de vorm van je lichaam en je slaaphouding. 

Showroom beddenwinkel Boven-Leeuwen

Neem gauw een kijkje in de showroom van onze beddenwinkel Boven-Leeuwen. Je kunt daar niet alleen testen of je bed lekker ligt, maar ook een idee krijgen van een mogelijke inrichting. We zijn niet voor niets ook een conceptstore! Doe bij ons inspiratie op voor jouw styling en bekijk ook stoelen, kasten, lampen en planten bij jouw bed. Profiteer van de adviezen van de slaapexperts van De Baat Bedden en krijg bovendien 100% slaapgarantie. Samen kijken we naar de vorm van je lichaam en welk soort matras daar het best bij past: latex, koudschuim, traagschuim, etc. Van een bezoek aan onze beddenwinkel in de regio Boven-Leeuwen kun je alleen maar profiteren.  

Mogelijkheden bed kopen

Naast het kopen van kussens of bedden bij De Baat Bedden kun je bij ons ook de rest van je slaapkamer aanschaffen! Ons assortiment biedt boxsprings, ledikanten, matrassen, kussens en beddengoed aan. Daarnaast vind je in onze showroom leuke accessoires om je slaapkamer mee aan te kleden en kun je inspiratie opdoen voor bijvoorbeeld kleurgebruik. We verkopen naast bedden ook stoelen, kasten en andere accessoires voor jouw slaapkamer. Zorg voor een mooi aangeklede slaapkamer en goede styling in jouw huis vanuit onze beddenwinkel Boven-Leeuwen.

Contact beddenwinkel De Baat Bedden

Ben je benieuwd naar onze beddenwinkel Boven-Leeuwen of wil je een vraag stellen over de mogelijkheden? Aarzel niet om contact met ons op te nemen via een van de contactmogelijkheden. We helpen je graag verder bij het uitzoeken van het perfecte bed voor u en zullen zo snel mogelijk reageren. Bij De Baat Bedden vindt u gegarandeerd de beste nachtrust!