Beddenwinkel Boven-Leeuwen

Wilt u een bed kopen dat perfect bij u past in de regio Boven-Leeuwen? Bent u op zoek naar nieuwe inspiratie voor uw slaapkamer of huis? De Baat Bedden weet dat u baat hebt bij goed slapen en een mooie inrichting! Wist u dat u bij een goede nachtrust aanzienlijk verbeterd qua prestaties en humeur? In onze beddenwinkel in Beneden-Leeuwen kunt u allerlei verschillende bedden, matrassen, kussens en beddengoed vinden, waarbij ook aandacht wordt besteed aan de inrichting en meubelcombinaties in de conceptstore. We helpen u bovendien met persoonlijk slaapadvies, waarbij we rekening houden met de vorm van uw lichaam en uw slaaphouding.


Een beddenwinkel vinden is gemakkelijk voor de hele omgeving van De Baat Bedden. Onze showroom is goed te bereiken voor omringende dorpen zoals Maurik, Lienden en Winssen. We hopen u snel te zien in onze Beddenwinkel in Beneden-Leeuwen.

Showroom beddenwinkel Boven-Leeuwen


Neem gauw een kijkje in de showroom van onze beddenwinkel Boven-Leeuwen. U kunt daar niet alleen testen of uw bed lekker ligt, maar ook een idee krijgen van een mogelijke inrichting. We zijn niet voor niets ook een conceptstore! Doe bij ons inspiratie op voor uw styling en bekijk ook stoelen, kasten, lampen en planten bij uw bed. Profiteer van de adviezen van de slaapexperts van De Baat Bedden en krijg bovendien 100% slaapgarantie. Samen kijken we naar de vorm van uw lichaam en welk soort matras daar het best bij past: latex, koudschuim, traagschuim, etc. Van een bezoek aan onze beddenwinkel in de regio Boven-Leeuwen kunt u alleen maar profiteren.

Mogelijkheden bed kopen


Naast het kopen van kussens of bedden bij De Baat Bedden kunt u bij ons ook de rest van uw slaapkamer aanschaffen! Zoekt u een meubelwinkel in Boven-Leeuwen om de rest van uw kamers te stylen? Ons assortiment biedt boxsprings, ledikanten, matrassen, kussens en beddengoed aan. Daarnaast vindt u in onze showroom leuke accessoires om uw slaapkamer mee aan te kleden en kunt u inspiratie opdoen voor bijvoorbeeld kleurgebruik. We verkopen naast bedden ook stoelen, kasten en andere accessoires voor uw slaapkamer. Zorg voor een mooi aangeklede slaapkamer en goede styling in uw huis vanuit onze beddenwinkel Boven-Leeuwen.


Contact beddenwinkel De Baat Bedden

Bent u benieuwd naar onze beddenwinkel Boven-Leeuwen of wilt u een vraag stellen over de mogelijkheden? Aarzel niet om contact met ons op te nemen via een van de contactmogelijkheden. We helpen u graag verder bij het uitzoeken van het perfecte bed voor u en zullen zo snel mogelijk reageren. Bij De Baat Bedden vindt u gegarandeerd de beste nachtrust!