Beddenwinkel Beuningen

Op zoek naar een beddenwinkel in Beuningen? De Baat Bedden is gevestigd in De Agave in Beneden Leeuwen. Wij zijn een beddenwinkel en dus gespecialiseerd in slaapcomfort. Bij ons bent u op de juiste plek voor inspiratie voor uw slaapkamerinterieur en het verkrijgen van slaapadvies. De beddenwinkel van De Baat Bedden is goed te bereiken vanuit een heleboel nabijgelegen dorpen. Ook vanuit Wijchen, dat op ongeveer tien minuten rijden van Beuningen ligt, kunt u uitstekend uw bed kopen bij De Baat Bedden. Laat u adviseren door slaapexperts met jarenlange ervaring. We hopen u snel te ontmoeten in onze showroom.


Kom langs in onze showroom! We zijn goed te bereiken vanuit allerlei verschillende dorpen, zoals Wijchen, maar ook Kerkdriel en Lienden.

Slapen Beuningen

Er zijn verschillende factoren waar u rekening mee dient te houden om lekker te slapen en een optimale nachtrust te krijgen. Zo is slaaproutine erg belangrijk om ritme te krijgen en sneller in slaap te vallen. Daarnaast is de omgeving van belang. Een optimale omgeving is donker, heeft de juiste temperatuur, is stil en heeft natuurlijk een comfortabel bed met matras en kussen(s). Mijd het nuttigen van suikers en cafeïne voor het slapen gaan en zorg voor regelmatige lichaamsbeweging.


Optimale nachtrust vind u bij de Baat Bedden nabij Beuningen. Door slaapadvies en de jarenlange ervaring van ons verkopers team weten we onze klanten altijd tevreden klanten te maken. Wij selecteren graag samen met u een bed uit onze collectie met kussens, matrassen en eventueel een topper die naadloos aansluit bij uw wensen.


Bed kopen Beuningen

Koop uw bed in onze beddenwinkel in Beneden-Leeuwen (op slechts een kwartier afstand van Beuningen) en doe direct inspiratie op voor accessoires en andere meubelen in de slaapkamer! Kom sfeer proeven in onze showroom met volledig ingerichte proefkamers. Profiteer ook van de voordelen van onze locatie. Bij de Agave vindt u direct accessoires om de slaapkamer verder aan te kleden.

Slaapadvies Beuningen

De professionals van De Baat Bedden baseren slaapadvies op uw lichaamsvorm en lichaamshouding in bed. Samen met onze experts zoekt u dus het beste bed uit! Thuis uw kussen uitproberen behoort ook tot de mogelijkheden bij De Baat Bedden. Profiteer van onze slaapkennis en verbeter uw slaap.